Povezane vesti
Zbog zvezde sam bio spreman i da me ubiju u sačekuši! Kao lav sam se borio za klub: Jeziva ispovest bivšeg trenera…
Kurir 22.06.2024
Zoran Krečković sa velikom emocijom priča o periodu kada je bio trener KK Crvena zvezda, u sezoni 2001/2002. Bilo je to vreme kada su crveno-beli bili na konopcima, kada nije bilo novca i kada je klub sa Kalemegdana praktično bio pred gašenjem i… »
Krečković o pretnjama sinu zbog Zvezde: "Borio sam se da se klub ne ugasi, morali smo da bežimo u Kuvajt!"
Telegraf 22.06.2024
Neverovatna životna priča legendarnog trenera... Zoran Krečković (65) je u podkastu " Jao Mile" evocirao neke uspomene za vreme dok je bio trener košarkaškog kluba Crvena zvezda. Posao trenera obavljao je u sezoni 2001/02. Tih godina je Zvezda bila na… »
Pretili mi porodici zbog zvezde! Sina i ženu je sklonio iz Srbije, a onda je zazvonio telefon: Gotov si!
Mondo 22.06.2024
Zoran Krečković otkrio je kroz šta je sve prolazio tokom karijere i pretnje sa kojima se suočavao. Zoran Krečković otkrio je kroz šta je sve prolazio tokom karijere i pretnje sa kojima se suočavao. Bivši košarkaš i trener Zoran Krečković (65) gostovao je… »
Gotov si, na prvoj krivini će te... Zvao sam koštunicu i Đinđića: Pretili su mu sinu, a zbog Zvezde je morao da napusti Srbiju!…
Kurir 22.06.2024
Zoran Krečković, nekadašnji košarkaš i bivši trener Crvene zvezde i Beopetrola, otkrio je kako je zbog pretnji porodici morao da napusti zemlju i srpsku košarku zauvek. Zoran Krečković (65) bio je gost u podkastu "Jao Mile" kod bivšeg košarkaša Mileta… »
Vesti dana »

Osmočasovna blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 59 minutajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 4 minutajoš 34 povezane

Pešić otkrio kada će saopštiti konačan spisak, Micić trenirao
Sport klub pre 59 minutajoš 62 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 44 minutajoš 18 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 24 minutajoš 51 povezana