Povezane vesti
Tehnologija i veštačka inteligencija: Čovek koji je preminulog oca pretvorio u četbota
Južne vesti 22.06.2024
Getty Images Poslovna ideja Džejmsa Vlahosa rodila se iz njegove želje da provede što više vremena sa ocem na samrti Džejms Vlahos je 2016. saznao strašnu vest - njegovom ocu je dijagnostikovan rak u završnoj fazi. „Voleo sam tatu, a gubio sam… »
Tehnologija i veštačka inteligencija: Čovek koji je preminulog oca pretvorio u četbota
BBC News 22.06.2024
Razvojem veštačke tehnologije, sve je više firmi koje preminule mogu da „ožive", makar u digitalnom svetu. Džejms Vlahos je 2016. saznao strašnu vest - njegovom ocu je dijagnostikovan rak u završnoj fazi. „Voleo sam tatu, a gubio sam ga", kaže… »
Danas 22.06.2024
Džejms Vlahos je 2016. saznao strašnu vest – njegovom ocu je dijagnostikovan rak u završnoj fazi. „Voleo sam tatu, a gubio sam ga“, kaže Džejms, koji živi u Ouklandu u Kaliforniji, u Sjedinjenim Državama (SAD). Odlučio je da na najbolji… »
Radio 021 22.06.2024
Razvojem veštačke tehnologije, sve je više firmi koje preminule mogu da „ožive", makar u digitalnom svetu. Getty Images Poslovna ideja Džejmsa Vlahosa rodila se iz njegove želje da provede što više vremena sa ocem na samrti Džejms Vlahos je… »
Vesti dana »

„Požuri Dragane“: Studenti FPN pozvali na druženje u subotu ispred Informera
Nova pre 50 minutajoš 17 povezanih

NVO: Srbija dobila rok od Suda u Strazburu da se izjasni o upotrebi soničnog oružja
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 13 satijoš 11 povezanih

Novi ambasador u SAD Dragan Šutanovac: Opozvana ambasadorka Jelena Milić iz Hrvatske
Kurir pre 10 satijoš 29 povezanih

Tramp pobedio u sagi "portret": Onaj koji mu je smetao ekspresno uklonjen, evo ko će dati novac za novi! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane