Povezane vesti
Lazar Samardžić: „Imam nemačku disciplinu koja je neophodna u fudbalu, kao i srpsku kreativnost, koja je isto tako važna“…
Hot sport 22.06.2024
Srbija je živnula ulaskom Lazara Samardžića sa klupe Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić nedavno je dao intervju za Fudbalski savez Srbije, u kojem je govorio o uzbudljivom meču protiv Slovenije, predstojećoj odlučujućoj utakmici protiv Danske, kao i… »
Samardžić: Kombinujem nemačku disciplinu i našu kreativnost
Sport klub 22.06.2024
U poslednjih desetak minuta meča sa Slovenijom, Lazar Samardžić ostavio je više nego pozitivan utisak, i nije nemoguće da u duelu sa Danskom dobije šansu već od prvog minuta. www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu! „Nije bilo teško da promenim… »
Samardžić: "Ja sam nemačka disciplina i srpska kreacija"
B92 22.06.2024
Srpski reprezentativac Lazar Samardžić govorio je o ambijentu u timu nakon drame sa Slovencima, izneo oečkivanja za meč sa Dancima, ali se i prisetio trenutka kada je izabrao Srbiju. Neizbežno je bilo prisećanje na osećaj koji je prolazio kroz igrače… »
Vesti dana »
I dalje vanredno u 11 srpskih opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
BBC News pre 43 minutajoš 35 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 23 povezane
Voditeljka isprozivala Leonarda Dikaprija na dodeli Zlatnih globusa: Njegova reakcija je postala hit (video)
Kurir pre 58 minutajoš 18 povezanih