Повезане вести
Лазар Самарџић: „Имам немачку дисциплину која је неопходна у фудбалу, као и српску креативност, која је исто тако важна“…
Хот спорт 22.06.2024
Србија је живнула уласком Лазара Самарџића са клупе Репрезентативац Србије Лазар Самарџић недавно је дао интервју за Фудбалски савез Србије, у којем је говорио о узбудљивом мечу против Словеније, предстојећој одлучујућој… »
Самарџић: Комбинујем немачку дисциплину и нашу креативност
Спорт клуб 22.06.2024
У последњих десетак минута меча са Словенијом, Лазар Самарџић оставио је више него позитиван утисак, и није немогуће да у дуелу са Данском добије шансу већ од првог минута. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! „Није… »
Самарџић: "Ја сам немачка дисциплина и српска креација"
Б92 22.06.2024
Српски репрезентативац Лазар Самарџић говорио је о амбијенту у тиму након драме са Словенцима, изнео оечкивања за меч са Данцима, али се и присетио тренутка када је изабрао Србију. Неизбежно је било присећање на осећај који је… »
Вести дана »
Трамп се предомислио, најавио повећање глобалних царина не за 10 него за 15 одсто
РТС пре 3 сатајош 33 повезане
Вуле Авдаловић о моћној Звезди: ''Већ у првом полувремену се видело колико су квалитетни''
Спортске.нет пре 25 минутајош 48 повезаних
Протест "Марш за правосуђе": Дијана Хрка се обратила запосленима испред Тужилаштва за организовани криминал ВИДЕО
Нова пре 4 сатијош 40 повезаних