Povezane vesti
Lazar Samardžić: „Imam nemačku disciplinu koja je neophodna u fudbalu, kao i srpsku kreativnost, koja je isto tako važna“…
Hot sport 22.06.2024
Srbija je živnula ulaskom Lazara Samardžića sa klupe Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić nedavno je dao intervju za Fudbalski savez Srbije, u kojem je govorio o uzbudljivom meču protiv Slovenije, predstojećoj odlučujućoj utakmici protiv Danske, kao i… »
Samardžić: Kombinujem nemačku disciplinu i našu kreativnost
Sport klub 22.06.2024
U poslednjih desetak minuta meča sa Slovenijom, Lazar Samardžić ostavio je više nego pozitivan utisak, i nije nemoguće da u duelu sa Danskom dobije šansu već od prvog minuta. www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu! „Nije bilo teško da promenim… »
Samardžić: "Ja sam nemačka disciplina i srpska kreacija"
B92 22.06.2024
Srpski reprezentativac Lazar Samardžić govorio je o ambijentu u timu nakon drame sa Slovencima, izneo oečkivanja za meč sa Dancima, ali se i prisetio trenutka kada je izabrao Srbiju. Neizbežno je bilo prisećanje na osećaj koji je prolazio kroz igrače… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 21 povezana

"Da je Amerika slaba, Rusija bi napala Aljasku": Kličko o teritoriji koja je nekada pripadala Moskvi: "Putin želi da vrati točak istorije"
Blic pre 20 minutajoš 15 povezanih

"Stavite Jokića u drugi tim, pitanje je šta bi se desilo!" Čuveni stručnjak otkrio važan detalj u igri Srbije koji je mnogima promakao!
Kurir pre 0 minutajoš 9 povezanih

Gužve ka granicama Srbije: Intenzivan saobraćaj, moguće kolone zbog radova na putevima
Euronews pre 40 minutajoš 7 povezanih