Povezane vesti
(Video) "Boli me": Mc Stojan objavio snimak sa depilacije: Pevač na ivici suza, ne prestaje da šokira nakon raskida sa…
Blic 22.06.2024
Reper MC Stojan našao se u centru skandala nakon što je raskinio vezu sa dve decenije mlađom koleginicom Zoranom Mićanović. MC Stojan veoma je aktivan na društvenim mrežama, a sada je sa pratiocima podelio snimak sa depilacije. Kako se može videti na… »
"Boli me..." mc Stojan kuka i suze mu idu! Objavio snimak, nos pun voska, uši takođe: Nakon raskida sa pevačicom odlepio
Kurir 22.06.2024
Mc Stojan u poslednje vreme se ne smiruje. Reper je nedavno započeo vezu sa mlađom koleginicom Zoranom Mićanović a vrlo brzo je veza okončana, zbog kako se šuška Stojanove prevare. Reper je na društvenim mrežama vrlo aktivan, i obaveštava svoje pratioce… »
Vesti dana »

Hapšenje u Smederevu: Osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
Telegraf pre 47 minutajoš 35 povezanih

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 12 minutajoš 59 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 57 minutajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 5 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 1 satjoš 32 povezane