Povezane vesti
"Sin mi nije u manastiru, dete stalno pita kad će tata da se vrati": Milana nema 11 dana, majka ne gubi nadu
Telegraf 22.06.2024
Sve je pretraženo na Suvoj planini, a ni traga ni glasa od njenog sina Milana. Marica i Siniša Đorđević, roditelji Milana Đorđevića (41) koji je netragom nestao 10. juna na Suvoj planini kazali su za naš portal da njihov sin nije u manstiru, da… »
Majka nestalog Nišlije: “Proverili smo u manastiru, nije tamo. Ne stajemo dok ga ne nađemo”
Glas juga 22.06.2024
Marica i Siniša Đorđević, roditelji nestalog Milana Đorđevića (41), izjavili su da njihov sin nije u manastiru i da se nije zamonašio. Milan je nestao 10. juna na Suvoj planini i od tada mu se gubi svaki trag. “Obišli smo manastir u selu Veta i… »
"Dva sata smo bili u manastiru, nije tamo": Majka nestalog farmaceuta Milana strahuje od jednog scenarija!
Mondo 22.06.2024
Majka farmaceuta Milana iz Niša kaže da je njegov nestanak užasna enigma. Majka farmaceuta Milana iz Niša kaže da je njegov nestanak užasna enigma. Marica i Siniša Đorđević, roditelji Milana Đorđevića (41) koji je nestao 10. jula na Suvoj… »
Majka nestalog Milana: Moj sin nije u manastiru
Niške vesti 22.06.2024
„Mi smo danas obišli manastir u selu Veta i lično se uverili da Milan nije tamo. Sveštenik nam je rekao da u manstir ne bi niko smeo da ga primi. Proveli smo sa sveštenikom dva sata i vratili se u Niš. Ne znamo šta da radimo. Od našeg sina nema… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 6 satijoš 1 povezana