Povezane vesti
„Nije bila sigurna da li da me poljubi ili ubije“: Mili se upustio u avanturu u Africi, a ovako je reagovala njegova…
Nova 22.06.2024
Aleksandar Milić Mili rešio je da napravi predah od obaveza nakon uspešne sezone "Zvezde Granda". Muzički direktor „Granda“ i naš uspešni producent otputovao je na odmor zajedno sa svojom suprugom. Nakon svih poslovnih obaveza Mili je rešio da… »
Mili uživa u maroku, A njegovoj ženi sve preselo! Kompozitor osvojio vrh Atlas planine: Nije sigurna da li da me poljubi ili…
Kurir 22.06.2024
Aleksandar Milić Mili nakon uspešne sezone " Zvezde Granda", rešio da je sebi priušti odmor za pamćenje. Na odmoru nije sam, već sa suprugom, a sada su se pojavile fotografije na njegovom Instagram profilu, gde je on podelio utiske sa ovog malo… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 28 minutajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 22 minutajoš 7 povezanih
Mladić (23) izgubio kontrolu, sleteo sa kolovoza, pa nastradao! Detalji teškog udesa u Inđiji
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih