Povezane vesti
„Nije bila sigurna da li da me poljubi ili ubije“: Mili se upustio u avanturu u Africi, a ovako je reagovala njegova supruga…
Nova 22.06.2024
Aleksandar Milić Mili rešio je da napravi predah od obaveza nakon uspešne sezone "Zvezde Granda". Muzički direktor „Granda“ i naš uspešni producent otputovao je na odmor zajedno sa svojom suprugom. Nakon svih poslovnih obaveza Mili je rešio da sebi i… »
Mili uživa u maroku, A njegovoj ženi sve preselo! Kompozitor osvojio vrh Atlas planine: Nije sigurna da li da me poljubi ili…
Kurir 22.06.2024
Aleksandar Milić Mili nakon uspešne sezone " Zvezde Granda", rešio da je sebi priušti odmor za pamćenje. Na odmoru nije sam, već sa suprugom, a sada su se pojavile fotografije na njegovom Instagram profilu, gde je on podelio utiske sa ovog malo… »
Vesti dana »
Tramp preti Irancima udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz, nazvao ih kretenima
Radio 021 pre 1 danjoš 56 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Pravo u centar pre 1 danjoš 33 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
Monfis preokretom započeo poslednji Monte Karlo u karijeri i postavio nove rekorde
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 12 povezanih