Повезане вести

Мели: Армани ми није указао поштовање које сам заслужио

Мели: Армани ми није указао поштовање које сам заслужио

Спорт клуб 23.06.2024
Италијански кошаркаш Николо Мели недавно је напустио Армани, а у разговору за Коријере дал Серу открио је досад непознате детаље - испоставиће се неадекватно окончаног боравка у клубу којем је дао много. Мели је био капитен и… »
Да ли ће Мели у Партизан? Италијан се огласио поводом интересовања црно-белих, па открио због чега је разочаран!

Да ли ће Мели у Партизан? Италијан се огласио поводом интересовања црно-белих, па открио због чега је разочаран!

Хот спорт 23.06.2024
Мели би много тога могао да донесе тиму Жељка Обрадовића Италијански кошаркаш Николо Мели напустио је редове Олимпије Милано и спрема се за нову фазу у својој каријери. Његов одлазак изазвао је много пажње, а интересовање… »
Мели упитан о новом клубу, споменуо и Партизан

Мели упитан о новом клубу, споменуо и Партизан

Спортске.нет 23.06.2024
Италијански ветеран Николо Мели отишао је из Олимпије Милано, помало неочекивано. За италијански "Коријере дела сера" је говорио о свему шта се дешавало током преговора са клубом. "Нисам размишљао о одласку, али поштујем… »
"Мало сам разочаран, Нисам ово очекивао": Италијански кошаркаш о одласку из Милана

"Мало сам разочаран, Нисам ово очекивао": Италијански кошаркаш о одласку из Милана

Вечерње новости 23.06.2024
Италијански кошаркаш, Николо Мели говорио је о завршетку сарадње са Олимпијом из Милана и у наредној сезони гледаћемо га у другом клубу. Фото: Профимедиа Италијански кошаркаш, Николо Мели је напустио "манекене" после три… »
Мели о Партизану, Фенеру и Реалу: Разочаран сам

Мели о Партизану, Фенеру и Реалу: Разочаран сам

Б92 23.06.2024
Италијански кошаркаш Николо Мели говорио је о одласку из Олимпије Милана и потенцијалној новој дестинацији. Олимпија Милано се недавно опростила од Никола Мелија који је спреман да промени клуб и каријеру настави у неком другом… »

Вести дана »