Povezane vesti
"Pričale su o mom spontanom, a ja SAD treba da se saosećam" Stanija oplela po Aneli i prekidu trudnoće: Ja sam im karma!
Kurir 23.06.2024
Stanija Dobrojević, koja je u vezi sa Asminom Durdžićem, bivšim partnerom Aneli Ahmić, prokomentarisala je prekid trudnoće rijaliti učesnice. Aneli je zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je kasnije raskinula, pa odlučila da ne rodi… »
Stanija Dobrojević progovorila o Aneli i prekidu trudnoće: Oplela po Janjušu, a tek da čujete šta je rekla za Ahmićevu
Blic 23.06.2024
Starleta Stanija Dobrojević, koja je u vezi sa bivšim partnerom Anele Ahmić, prokomentarisala je to što je prekinula trudnoću. Naime, u "Eliti" je Aneli zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, a zbog njihovog turbulentnog odnosa ipak su doneli odluku… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 10 satijoš 37 povezanih
Zelenski: Podržavamo Trampovo energetsko primirje, vojska je dobila naređenja; Moskva se nije oglasila
RTS pre 2 satajoš 114 povezane
Pogođen međunarodni aerodrom "Kralj Fahd" u Damamu; Huti najavljuju nove napade na Saudijsku Arabiju
RTS pre 2 satajoš 63 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 15 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija silom sprečavala ekipu KTV-a da izveštava sa skupa naprednjaka
Zrenjaninski pre 7 satijoš 23 povezane