Povezane vesti
"Pričale su o mom spontanom, a ja SAD treba da se saosećam" Stanija oplela po Aneli i prekidu trudnoće: Ja sam im karma!
Kurir 23.06.2024
Stanija Dobrojević, koja je u vezi sa Asminom Durdžićem, bivšim partnerom Aneli Ahmić, prokomentarisala je prekid trudnoće rijaliti učesnice. Aneli je zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je kasnije raskinula, pa odlučila da ne rodi… »
Stanija Dobrojević progovorila o Aneli i prekidu trudnoće: Oplela po Janjušu, a tek da čujete šta je rekla za Ahmićevu
Blic 23.06.2024
Starleta Stanija Dobrojević, koja je u vezi sa bivšim partnerom Anele Ahmić, prokomentarisala je to što je prekinula trudnoću. Naime, u "Eliti" je Aneli zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, a zbog njihovog turbulentnog odnosa ipak su doneli odluku… »
Vesti dana »

"Neću ovo preživeti, ode moja: Mama..." Jauci i plač odzvanjali bolnicom u Sremskoj Mitrovici, doktori ukazivali pomoć na hodnicima: "Ovako nešto ne pamtimo"
Blic pre 7 minutajoš 13 povezanih

U Srbiji danas uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje: Temperature do 17 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednicu Republike Srpske
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih

Nisu tomahavci zbog Zelenskog naterali Putina da zove Trampa! Šok analiza CNN-a o pozivu Putina Trampu
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih