Povezane vesti
"Vila demolirana, goli Britanci se mazali krvlju i ljubili": Dalmatinski policajci zatekli uznemirujući prizor, oglasio se…
Kurir 23.06.2024
Pripadnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u petak su se susreli s uznemirujućim slučajem. Naime, portal Dalmacija Danas došla je do fotografija koja prikazuje krvave muškarce snimljene u predvorju, tj. kod bazena, jednog apartmana u Držićevoj… »
Scene kao iz horor filma u Hrvatskoj: Ivan je izdao vilu Britancima, oni je demolirali, mazali se krvlju i ljubili
Nova 23.06.2024
Vlasnik jedne vile u Splitu doživeo je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove vile u Držićevoj ulici u Solinu. Ivan Japirko iznajmio je svoj objekat sedmorici Britanaca, a ono što je zatekao u njemu liči na horor film. „Sedam… »
"Vila demolirana, goli momci se mažu krvlju i ljube": Ivan je zatekao scenu kao iz horor filma, pozvao policiju a haos se…
Blic 23.06.2024
Vlasnik jedne vile u Splitu doživeo je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove vile u Držićevoj ulici u Solinu. Ivan Japirko iznajmio je svoj objekat sedmorici Britanaca, a ono što je zatekao u njemu liči na horor film. "Sedam… »
Ivan imao goste iz pakla: "Kuća je demolirana, puna krvi, a oni su se mazali krvlju i ljubili. Pozlilo mi je"
Telegraf 23.06.2024
Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu, ispričao je Ivan svoju muku sa turistima. Ivan Japirko, vlasnik jedne… »
Vesti dana »

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 17 minutajoš 4 povezane

Pljuskovi i grmljavina: RHMZ objavio kada nas očekuje promena vremena
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Uhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje ispred prostorija SNS-a u Zemunu
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana

Dodik objavio rekordnu podršku: Anketa pokazuje da SNSD ima više od 40 odsto, a predsednik RS 62 odsto
Blic pre 1 satjoš 1 povezana