Повезане вести
"Вила демолирана, голи Британци се мазали крвљу и љубили": Далматински полицајци затекли узнемирујући призор, огласио се…
Курир 23.06.2024
Припадници Полицијске управе сплитско-далматинске у петак су се сусрели с узнемирујућим случајем. Наиме, портал Далмација Данас дошла је до фотографија која приказује крваве мушкарце снимљене у предворју, тј. код базена, једног… »
Сцене као из хорор филма у Хрватској: Иван је издао вилу Британцима, они је демолирали, мазали се крвљу и љубили
Нова 23.06.2024
Власник једне виле у Сплиту доживео је прави шок због онога што су страни туристи направили од његове виле у Држићевој улици у Солину. Иван Јапирко изнајмио је свој објекат седморици Британаца, а оно што је затекао у њему личи… »
"Вила демолирана, голи момци се мажу крвљу и љубе": Иван је затекао сцену као из хорор филма, позвао полицију а хаос се…
Блиц 23.06.2024
Власник једне виле у Сплиту доживео је прави шок због онога што су страни туристи направили од његове виле у Држићевој улици у Солину. Иван Јапирко изнајмио је свој објекат седморици Британаца, а оно што је затекао у њему личи… »
Иван имао госте из пакла: "Кућа је демолирана, пуна крви, а они су се мазали крвљу и љубили. Позлило ми је"
Телеграф 23.06.2024
Кад сам дошао, кућа је била демолирана, пуна крви, један младић био је скроз го, други у гаћама, мазали су се крвљу и љубили. Позлило ми је, од шока сам почео да повраћам белу пену, испричао је Иван своју муку са туристима… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 57 минутајош 4 повезане
Хорор сцена у Никшићу: У стану откривена тела мушкарца и жене, сумња се на двоструко убиство
Блиц пре 22 минутајош 7 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 7 сатијош 5 повезаних