Povezane vesti

"Vila demolirana, goli Britanci se mazali krvlju i ljubili": Dalmatinski policajci zatekli uznemirujući prizor, oglasio se…

"Vila demolirana, goli Britanci se mazali krvlju i ljubili": Dalmatinski policajci zatekli uznemirujući prizor, oglasio se…

Kurir 23.06.2024
Pripadnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske u petak su se susreli s uznemirujućim slučajem. Naime, portal Dalmacija Danas došla je do fotografija koja prikazuje krvave muškarce snimljene u predvorju, tj. kod bazena, jednog apartmana u… »
Scene kao iz horor filma u Hrvatskoj: Ivan je izdao vilu Britancima, oni je demolirali, mazali se krvlju i ljubili

Scene kao iz horor filma u Hrvatskoj: Ivan je izdao vilu Britancima, oni je demolirali, mazali se krvlju i ljubili

Nova 23.06.2024
Vlasnik jedne vile u Splitu doživeo je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove vile u Držićevoj ulici u Solinu. Ivan Japirko iznajmio je svoj objekat sedmorici Britanaca, a ono što je zatekao u njemu liči na horor film… »
Ivan izdao vilu Britancima, oni je unakazili! Nije mogao da veruje svojim očima: "Mazali su se krvlju i ljubili"

Ivan izdao vilu Britancima, oni je unakazili! Nije mogao da veruje svojim očima: "Mazali su se krvlju i ljubili"

Mondo 23.06.2024
Ivan iz Splita je izdao vilu turistima, koji su tu istu vilu demolirali. Ivan iz Splita je izdao vilu turistima, koji su tu istu vilu demolirali. Vlasnik jedne vile u Splitu doživeo je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove… »
"Vila demolirana, goli momci se mažu krvlju i ljube": Ivan je zatekao scenu kao iz horor filma, pozvao policiju a haos se…

"Vila demolirana, goli momci se mažu krvlju i ljube": Ivan je zatekao scenu kao iz horor filma, pozvao policiju a haos se…

Blic 23.06.2024
Vlasnik jedne vile u Splitu doživeo je pravi šok zbog onoga što su strani turisti napravili od njegove vile u Držićevoj ulici u Solinu. Ivan Japirko iznajmio je svoj objekat sedmorici Britanaca, a ono što je zatekao u njemu liči na horor film… »
Ivan imao goste iz pakla: "Kuća je demolirana, puna krvi, a oni su se mazali krvlju i ljubili. Pozlilo mi je"

Ivan imao goste iz pakla: "Kuća je demolirana, puna krvi, a oni su se mazali krvlju i ljubili. Pozlilo mi je"

Telegraf 23.06.2024
Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu, ispričao je Ivan svoju muku sa turistima. Ivan Japirko, vlasnik… »

Vesti dana »