Povezane vesti
Cvetanović: I moj vozač kad je bio vozač, bio je perfektan, opasno je posle kad hoće više od toga da bude
Jugmedia 23.06.2024
Nije problem kad je vozač, i moj kad je bio vozač bio je perfektan. Opasno je posle kad hoće više od toga da bude, tad je opasno, prokomentarisao je gradonačelnik Leskovca na jučerašnjem Gradskom veću, aludirajući naverovatnije na Pericu… »
Cvetanović: I moj vozač je bio perfektan. Opasno je kad poželi da bude više od toga…
Rešetka 23.06.2024
Nije problem kad je vozač. I moj dok je bio vozač bio je perfektan. Opasno je kad poželi da bude više od toga… Ovo su reči koje je juče izgovorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na sednici Gradskog veća, vrativši se iz Nemačke, a koje… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog fakulteta u blokadi savetuju građane: Ne vodite decu i ljubimce na protest 15. marta
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih

BLOG: Vulinovi demonstranti sat i po blokirali ulaz u N1, ispraćeni povicima zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 2 satajoš 45 povezanih

Radnici GSP-a u protestu blokirali raskrsnicu u centru Beograda i ponovili zahteve gradskoj upravi
Novi magazin pre 55 minutajoš 19 povezanih

Putin saglasan sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre sa Ukrajinom; Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat
RTS pre 31 minutajoš 45 povezanih