Povezane vesti
Cvetanović: I moj vozač kad je bio vozač, bio je perfektan, opasno je posle kad hoće više od toga da bude
Jugmedia 23.06.2024
Nije problem kad je vozač, i moj kad je bio vozač bio je perfektan. Opasno je posle kad hoće više od toga da bude, tad je opasno, prokomentarisao je gradonačelnik Leskovca na jučerašnjem Gradskom veću, aludirajući naverovatnije na Pericu… »
Cvetanović: I moj vozač je bio perfektan. Opasno je kad poželi da bude više od toga…
Rešetka 23.06.2024
Nije problem kad je vozač. I moj dok je bio vozač bio je perfektan. Opasno je kad poželi da bude više od toga… Ovo su reči koje je juče izgovorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na sednici Gradskog veća, vrativši se iz Nemačke, a koje… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 32 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana

VIDEO: Epilog proslave titule PSG-a - dva navijača mrtva, policajac u komi, bar 550 privedenih
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana