Povezane vesti
Šolc zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice u Francuskoj
Politika 23.06.2024
BERLIN – Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj”, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će… »
Danas 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj“, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije koje… »
NIN 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije koje… »
Šolc Zabrinut zbog izbora u Francuskoj: Desnica jača u Evropi, kancelar Nemačke se oglasio o mogućoj pobedi Le penove
Kurir 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskoj. - Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj - rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije koje… »
Novi magazin 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije koje… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 43 minutajoš 36 povezanih

Dosadašnji fudbaler Zvezde Ebenezer Anan zvanično potpisao ugovor sa Sent Etjenom
Dnevnik pre 19 minutajoš 45 povezanih

"Ponoć je, mIlijarde dolara od carina sada stižu": Trampove mere stupile na snagu
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane

Putin se oglasio o sastanku sa Trampom, pomenuo i Zelenskog: Otkrio gde bi susret mogao da se odigra
Telegraf pre 3 minutajoš 33 povezane