Povezane vesti
Šolc zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice u Francuskoj
Politika 23.06.2024
BERLIN – Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj”, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu… »
Danas 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj“, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će… »
NIN 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Novi magazin 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Šolc Zabrinut zbog izbora u Francuskoj: Desnica jača u Evropi, kancelar Nemačke se oglasio o mogućoj pobedi Le penove
Kurir 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskoj. - Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj - rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodio italiju: Ljudi napustili kuće i izašli na ulice
Kurir pre 21 minutajoš 4 povezane

BLISKOISTOČNI SUKOB: Hamnei odbacuje nuklearne pregovore sa SAD; Arapske države predstavile Vitkofu plan rekonstrukcije Gaze
RTV pre 1 satjoš 3 povezane

Skupština Republike Srpske usvojila Predlog odluke o pristupanju donošenja novog ustava
Blic pre 9 satijoš 2 povezane