Povezane vesti
Šolc zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice u Francuskoj
Politika 23.06.2024
BERLIN – Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj”, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu… »
Danas 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. „Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj“, rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će… »
NIN 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Novi magazin 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskkoj. "Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj", rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Šolc Zabrinut zbog izbora u Francuskoj: Desnica jača u Evropi, kancelar Nemačke se oglasio o mogućoj pobedi Le penove
Kurir 23.06.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da je zabrinut zbog moguće pobede ekstremne desnice na prevremenim parlamentarnim izborima u Francuskoj. - Zabrinut sam zbog izbora u Francuskoj - rekao je Šolc za televiziju ARD i izrazio nadu da će partije… »
Vesti dana »
Novi Sad: Policija ispituje navode o brutalnosti nad penzionerom, protest opozicije ispred suda
BBC News pre 11 minutajoš 15 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 1 satjoš 13 povezanih
Njoj je za dlaku izmakla pobeda na Montesongu: NeonoeN predstavlja Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako su bodovi dodeljeni - publika je imala drugog favorita (foto)
Blic pre 29 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih