Povezane vesti
"Moj brak je bio savršen, ali sam htela više": Jovana Jeremić sa suzama u očima progovorila o bivšem suprugu: "Bio je uz mene…
Blic 23.06.2024
Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a iza sebe je ostavila težak period kada se razvela od Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerkicu Leu. Jovana Jeremić sada je otvoreno progovorila o svom detinjstvu… »
"Moj brak je bio savršen, ali sam htela više i bolje" Jovana Jeremić sa suzama pričala o bivšem mužu! Otkrila i njen najveći…
Kurir 23.06.2024
Jovana Jeremić često ističe kako njen put nije bio nimalo lak. I sada je pred kamerama Pink pričala o svom detinjstvu, kao i borbi tokom školovanja, ali je pomenula i odnos s bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, zbog kojeg su joj se suze napunile… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

"Crvene linije" Kijeva i EU za pregovore na Aljasci; Kremlj pozvao Trampa na drugi samit u Rusiju
RTS pre 2 minutajoš 5 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 7 minutajoš 2 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 3 satajoš 2 povezane