Povezane vesti
Jako nevreme pogodilo Sjenicu: Padao grad veličine teniske loptice
Glas Zapadne Srbije 23.06.2024
Sjenica - Jako olujno nevreme oko 15 sati i 30 minuta pogodilo je Sjenicu. Krupan grad veličine teniske loptice tukao je na Pešteru. - Čuo sam pucanje protivgradnih raketa, a ubrzo nakon toga sručio se i grad. Krupne ledenice brzo su obelele čitavo… »
Ledenice zasule Pešter: Padao grad veličine teniske loptice, jako nevreme pogodilo Sjenicu (FOTO)
RINA 23.06.2024
Ledenice zasule Pešter: Padao grad veličine teniske loptice, jako nevreme pogodilo Sjenicu (FOTO) Sjenica - Jako olujno nevreme oko 15 sati i 30 minuta pogodilo je Sjenicu. Krupan grad veličine teniske loptice tukao je na Pešteru. - Čuo sam pucanje… »
Grad zasuo Sjenicu, počelo jako nevreme! Padale ledenice veličine teniske loptice
Mondo 23.06.2024
U Sjenici je padao grad veličine teniske loptice. U Sjenici je padao grad veličine teniske loptice. Jako olujno nevreme oko 15 sati i 30 minuta pogodilo je Sjenicu. Krupan grad veličine teniske loptice tukao je na Pešteru. "Čuo sam pucanje protivgradnih… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i procene budućih pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 55 povezanih

Vrelo kao u sahari! U jednom gradu u Srbiji izmereno 40 stepeni, Beograd gori na 38!
Blic pre 52 minutajoš 49 povezanih

Netanjahu: Cilj Izraela je uklanjanje Hamasa i preuzimanje kontrole nad Pojasom Gaze
Telegraf pre 57 minutajoš 17 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih