Povezane vesti
"Priznajem, uplašio sam se": Sale Tropiko otkrio zbog čega je hitno hospitalizovan: "Bilo je strašno, nisam mogao da stojim"
Blic 23.06.2024
Frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković nedavno je imao problem sa zdravljem kada mu je pozlilo u jednom tržnom centru. Sale Tropiko je tada zadržan u Urgentnom centru kako bi mu lekari uradili neophodne analize, a kako je pevač priznao, uplašio se… »
"Zaspao sam na brodu i upalio mi se nerv" Sale Tropiko prvi put nakon što je završio u bolnici: Uplašio sam se, bilo je strašno…
Kurir 23.06.2024
Sale Tropiko nedavno je završio u bolnici kada je pao u nesvest, a sada je otkrio kako se oseća nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo . - Ja sam sjajno, došao sam sa planine sinoć, bio je veliki pljusak na početku koncerta...Problematično je, jer… »
Vesti dana »
Kanada uvodi carine od čak 50 odsto na robu iz SAD, rizikujući širenje trgovinskog rata
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 14 povezanih
Za 6.000 dinara prijavilo se više od 877.000 građana: Evo kada počinje isplata i do kada traje prijava
NIN pre 51 minutajoš 13 povezanih
Aleksander Bloks u četvrtfinalu US Opena: Belgijanac srušio Serundola posle četiri seta
Kurir pre 6 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u dve saobraćajne nezgode u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih