Повезане вести

Верстапен: Добар старт је одлучио победника трке у Шпанији

Верстапен: Добар старт је одлучио победника трке у Шпанији

Радио сто плус 23.06.2024
“Оно што је одлучило трку је почетак. Повео сам и после тога сам могао да извучем предност. Након тога сам морао да возим дефанзивно. Ландо (Норис) у Мекларену је био веома брз. Мислим да смо све урадили добро и врло сам срећан… »
Доминација летећег холанђанина: Верстапен победио у трци за Велику награду Шпаније

Доминација летећег холанђанина: Верстапен победио у трци за Велику награду Шпаније

Курир 23.06.2024
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Шпаније и увећао предност у генералном пласману.Троструки узастопни шампион победио је на Каталуњи седми пут у сезони и остварио 61. победу у… »
Ферштапен је незаустављива сила Формуле 1: Норис на подијуму у Барселони, добар учинак Мерцедеса

Ферштапен је незаустављива сила Формуле 1: Норис на подијуму у Барселони, добар учинак Мерцедеса

Телеграф 23.06.2024
Хамилзон комплетирао топ три. Возач Ред Була Макс Ферштапен победник је трке у Барселони, што значи и да се учврстио на првом месту у генералном поретку возача. Он је до победе дошао и поред тога што није стартовао са првог… »

Вести дана »