Povezane vesti
Objavljeni konačni rezultati završnog ispita za osmake
Politika 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukć Dejanović, postoji dovoljan… »
N1 Info 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Upis u srednje škole moći će ove godine da se obavi potpuno elektronskim putem preko portala Moja… »
Objavljeni konačni rezultati male mature
Radio 021 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista opredeljenja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko portala Moja srednja škola i neposredno u školi 26. i 27. juna, a… »
RTS 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji polagali su ove nedelje završne ispite na kraju… »
Insajder 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukć Dejanović, postoji dovoljan… »
RTV 23.06.2024
BEOGRAD - Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukć Dejanović, postoji… »
Objavljeni konačni rezultati završnog ispita za osmake, ministarka prosvete tvrdi da ima dovoljan broj mesta u školama
Euronews 23.06.2024
Objavljeni konačni rezultati male mature
B92 23.06.2024
Telegraf 23.06.2024
Lista opredeljenja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko portrala Moja srednja škola i neposredno u školi. Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja… »
Mala matura pokazala kontinuitet znanja učenika
Politika 23.06.2024
Prosečan broj bodova iz srpskog jezika je 11,55 poena, iz matematike 11,31. Test iz izbornog predmeta najbolje uradili fizičari i hemičari. Završni ispit polagan je u 1.207 škola. Bilo su angažovana 3.532 pregledača, dok je broj dežurnih… »
Vesti dana »
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Viši sud u Zaječaru potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 23 povezane