Povezane vesti
Ovako izgleda superćelija nad Srbijom! Nevreme protutnjalo ovim delovima zemlje, a evo gde sada stiže oluja (foto)
Kurir 23.06.2024
Prema poslednjoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), tokom večeri će u Srbiji biti oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok će se u Bačkoj i Banatu zadržati suvo vreme. "Intenzivniji grmljavinski procesi, veća… »
Crno nebo nad Beogradom! Stiže nevreme, temperatura pala za 10 stepeni: RHMZ najavio pljuskove, grmljavinu i grad (foto)
Blic 22.06.2024
U najnovijoj RHMZ najavi, meteorolozi su naveli da se u narednim satima na području Beograda očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Prve munje paraju nebo nad prestonicom, a u pojedinim delovima grada pada slaba kiša. U Beogradu će do kraja dana i… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 2 satajoš 14 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 19 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 4 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih