Povezane vesti

Objavljeni konačni rezultati završnog ispita, sledi popunjavanje liste želja

Objavljeni konačni rezultati završnog ispita, sledi popunjavanje liste želja

Danas 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita, a već sutra, 25. juna sledi upis učenika koji su primljeni u muzičke i baletske škole, od 8 do 15 časova. Sve ostale đake očekuje popunjavanje liste želja, 26. i 27… »
Kako popuniti listu želja za upis u srednju školu?

Novi magazin 24.06.2024
Polaganje testa iz matematike na maloj maturiTANJUG/ Ministarstvo prosvete Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koje će mali maturanti 26. i 27. juna moći da podnesu elektronski ili u osnovnoj… »

N1 Info 24.06.2024
Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koje će mali maturanti 26. i 27. juna moći da podnesu elektronski ili u osnovnoj školi. Učenici će listu opredeljenja za upis u srednju školu moći da… »
Objavljeni rezultati male mature

Objavljeni rezultati male mature

RTV 24.06.2024
NOVI SAD - Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista želja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko pomenutog portrala i neposredno u školi, 26. i 27. juna. Konačna… »
Objavljeni konačni rezultati završnog ispita za osmake

B92 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola u nedelju su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukć Dejanović, postoji dovoljan… »
Stigli konačni rezultati male mature Sve dobro proverite u sredu počinje biranje škola

Stigli konačni rezultati male mature Sve dobro proverite u sredu počinje biranje škola

Dnevnik 24.06.2024
BEOGRAD: Na portalu Moja srednja škola u nedelju su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović… »

Danas 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji polagali su ove nedelje završne ispite na kraju… »

Blic 23.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je za Tanjug ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, postoji dovoljan… »

Vesti dana »