Повезане вести

"Јао, Боже": Зашто је новинарка РТВ-а добила отказ?

"Јао, Боже": Зашто је новинарка РТВ-а добила отказ?

Радио 021 24.06.2024
Синдикати у Радио-телевизији Војводини затражили су од руководства покрајинског јавног сервиса да ублажи казну и не уручи отказ новинарки Зорани Николетић због грешке током Дневника. У Дневнику од 17. јуна новинарка је… »
Новинарка РТВ: Сви смо направили пропуст, само сам ја добила отказ

Нови магазин 24.06.2024
Новинарка Радио-телевизије Војводине Зорана Николетић каже да је добила отказ јер је у Дневник отишла верзија временске прогнозе са грешком и јер једина има уговор о делу. Напомиње да је старије колеге подржавају, као и да су… »

Н1 Инфо 24.06.2024
Новинарка Радио-телевизије Војводине Зорана Николетић каже да је добила отказ јер је у Дневник отишла верзија временске прогнозе са грешком и јер једина има уговор о делу. Напомиње да је старије колеге подржавају, као и да су… »
ВИДЕО: Шта је у програму урадила млада новинарка, па РТВ хоће да је отпусти

ВИДЕО: Шта је у програму урадила млада новинарка, па РТВ хоће да је отпусти

Н1 Инфо 24.06.2024
Новинарка Зорана Николетић је у Дневнику који се емитовао 17. јуна започела прогнозу времена у Србији за наредни дан, али је у пола реченице застала и изговорила: "Јао Боже". Прилог је након тога завршен, а водитељка Дневника… »
Тренирање строгоће: Медији су иначе супер, хајде да отпустимо девојку због лапсуса

Тренирање строгоће: Медији су иначе супер, хајде да отпустимо девојку због лапсуса

Време 24.06.2024
Генерални директор јавног сервиса РТВ не види других проблема ни у својој кући ни на медијском небу осим младе водитељке временске прогнозе којој се поткрао гаф, а неко га грешком емитовао. Погрешан снимак читања временске… »
Атанасије Земунски, Ганг стаз парадајз и остали лапсуси српске телевизије

Атанасије Земунски, Ганг стаз парадајз и остали лапсуси српске телевизије

Време 24.06.2024
Гафови српских водитељки постали су све учесталији, а тако су и све већа разонода за кориснике друштвених мрежа. Готово су неизбежни у програмима уживо, а неки од њих временом су постали део телевизијске историје. Најскорији… »
УНС: РТВ да преиспита одлуку о прекиду уговора новинарки Зорани Николетић

УНС: РТВ да преиспита одлуку о прекиду уговора новинарки Зорани Николетић

Нови магазин 24.06.2024
Удружење новинара Србије (УНС) је данас тражило да руководство Радио-телевиозије Војводине преиспита одлуку да откаже сарадње својој младој новинарки Зорани Николетић због грешке у снимку временске прогнозе емитованог у… »
Због једне реченице летела са РТВ-а! Откривено због чега је водитељка добила отказ: "То је немар!"

Због једне реченице летела са РТВ-а! Откривено због чега је водитељка добила отказ: "То је немар!"

Мондо 24.06.2024
Новинарка Зорана Николетић добила је отказ на РТВ-у због једне реченице изговорене у програму уживо. Новинарка Зорана Николетић добила је отказ на РТВ-у због једне реченице изговорене у програму уживо. Водитељка Зорана Николетић… »

Вести дана »