Povezane vesti
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Pravda 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je… »
Novo tajno oružje Rusa; Ukrajinci zapanjeni FOTO/VIDEO
B92 24.06.2024
Niz od 16 misterioznih struktura snimljen je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je počelo onda kada je ukrajinski vojni ekspert Sergej Beskrestnov objavio na Telegram kanalu fotografije iz… »
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Mondo 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz… »
Vesti dana »

Trampov miljenik je novi predsednik poljske: Politički zemljotres u Varšavi: Desničar izabran nakon tesne trke, dramatična noć puna preokreta
Blic pre 35 minutajoš 13 povezanih

Uživo eksplozija kod ruskih nuklearnih podmornica Krenuli napadi na Kursk
Alo pre 19 minutajoš 13 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 5 satijoš 10 povezanih

Teroristički napad u Americi: Muškarac zapalio žive ljude, urlao bez majice i bacao molotovljeve koktele, ima mrtvih (foto/video)
Večernje novosti pre 0 minutajoš 9 povezanih