Povezane vesti
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Pravda 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je… »
Novo tajno oružje Rusa; Ukrajinci zapanjeni FOTO/VIDEO
B92 24.06.2024
Niz od 16 misterioznih struktura snimljen je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je počelo onda kada je ukrajinski vojni ekspert Sergej Beskrestnov objavio na Telegram kanalu fotografije iz… »
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Mondo 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 51 minutajoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 32 minutajoš 26 povezanih
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 7 satijoš 18 povezanih
Dan nakon kićenja, Grad Novi Sad najavljuje da neće biti dočeka Nove godine
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih