Povezane vesti
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Pravda 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je… »
Novo tajno oružje Rusa; Ukrajinci zapanjeni FOTO/VIDEO
B92 24.06.2024
Niz od 16 misterioznih struktura snimljen je tik uz liniju fronta u Ukrajini, piše ugledni portal Warzone, specijalizovan za vojne analize. Sve je počelo onda kada je ukrajinski vojni ekspert Sergej Beskrestnov objavio na Telegram kanalu fotografije iz… »
"Mislio sam da znam sve što Rusi imaju, ali ovo...": Eksperti u čudu zbog misterioznih objekata u Ukrajini
Mondo 24.06.2024
Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Misteriozne strukture snimljene su tik uz liniju fronta u Ukrajini i niko ne zna o čemu je reč. Serija od 16 misterioznih struktura snimljena je tik uz… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO Mladost sa severa i juga Srbije zajedno prva stiže na Terazije, na čelu kolone traktor: „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje glavnim gradom
Nova pre 3 minutajoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 37 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Spremni smo da pokrenemo saobraćaj nakon bezbednosnih pregleda vozova
NIN pre 8 satijoš 34 povezane

Zatvorene Terazije: Sprema se doček studenata u centru Beograda pred protest 15. marta
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane