Povezane vesti

Objavljeni rezultati male mature

Top press 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista želja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko pomenutog portrala i neposredno u školi, 26. i 27. juna. Konačna lista… »
Objavljeni rezultati male mature: Liste želja pa upis

Objavljeni rezultati male mature: Liste želja pa upis

Bujanovačke 24.06.2024
Bujanovac, 24. jun 2024. Rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda objavljeni su na portalu Moja srednja škola. Lista opredeljenja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko portala Moja… »
Kako popuniti listu želja za upis u srednju školu?

Kako popuniti listu želja za upis u srednju školu?

Glas Zaječara 24.06.2024
Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koje će mali maturanti 26. i 27. juna moći da podnesu elektronski ili u osnovnoj školi. Učenici će listu opredeljenja za upis u srednju školu moći da… »
Objavljeni konačni rezultati završnog ispita za osmake

U centar 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Kako je ranije rekla ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, postoji dovoljan broj mesta u… »

Zoom UE 24.06.2024
BEGRAD – Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista želja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko pomenutog portrala i neposredno u školi, 26. i 27. juna. Konačna… »

Glas Zapadne Srbije 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista želja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko pomenutog portrala i neposredno u školi, 26. i 27. juna. Konačna lista… »

Nedeljnik 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Upis u srednje škole moći će ove godine da se obavi potpuno elektronskim putem preko portala Moja… »

Vesti dana »