Povezane vesti
Objavljeni rezultati male mature
Top press 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda. Lista želja za upis u srednju školu moći će da se podnese preko pomenutog portrala i neposredno u školi, 26. i 27. juna. Konačna lista opredeljenja… »
Kako popuniti listu želja za upis u srednju školu?
Glas Zaječara 24.06.2024
Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koje će mali maturanti 26. i 27. juna moći da podnesu elektronski ili u osnovnoj školi. Učenici će listu opredeljenja za upis u srednju školu moći da podnesu… »
Objavljeni konačni rezultati završnog ispita za osmake
Nedeljnik 24.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za učenike osmog razreda. Upis u srednje škole moći će ove godine da se obavi potpuno elektronskim putem preko portala Moja srednja… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana