Povezane vesti
Zarađivao sam 12.000 dinara: Andrija Kuzmanović iskren - Nikom ne cvetaju ruže
Story 24.06.2024
Andrija Kuzmanović Fakultet dramskih umetnosti upisao je iz drugog puta. Kao student maštao je o velikim projektima, da bi se igrom slučaja našao u takvom jednom već po završetku studija. Uloga za ulogom, projekat za projektom, danas su ga svrstali među… »
„Zarađivao sam 12.000 dinara, pozjmljivao sam novac“: Andrija Kuzmanović je prolazio kroz nemaštinu, a onda se od jednog filma…
Nova 24.06.2024
Glumac Andrija Kuzmanović dug vremenski period nije bio finansijski samostalan, a ozbiljnije je počeo da zarađuje tek sa dolaskom filma “Montevideo”, nakon kojeg se odvojio i počeo da živi sam. Andrija Kuzmanović je svojevremeno istakao da mu je… »
"Zarađivao sam 12.000 dinara, pozajmljivao sam novac": Srpski glumac jedva krpio kraj s krajem, a onda se sve preokrenulo -…
Blic 24.06.2024
Glumac Andrija Kuzmanović ozbiljnije je počeo da zarađuje tek sa dolaskom filma “Montevideo”, nakon kojeg se odvojio i počeo da živi sam. Kuzmanović je svojevremeno za "Blic" istakao da mu je nemaština ipak bila velika životna škola, a da je u više… »
Vesti dana »
Elektrodistribucija Srbije: Ivanjica sukcesivno dobija električnu energiju, smanjuju se kvarovi u Zapadnoj Srbiji
Euronews pre 5 minutajoš 28 povezanih
Oni su danima na terenu i pomažu građanima: Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije tihi heroji u teškoj situaciji (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 38 povezanih
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 3 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih
Uživo Trampov tim razmatra sajber napade protiv iranskih vlasti? Evo šta kažu izvori bliski Vašingtonu! Izrael stao uz iranske demonstrante
Kurir pre 20 minutajoš 24 povezane