Повезане вести

Мађар Барнабаш Варга успешно оперисан у Штутгарту

Мађар Барнабаш Варга успешно оперисан у Штутгарту

РТС 24.06.2024
Мађарски фудбалер Барнабаш Варга успешно је оперисан у Штутгарту и потпуно ће се опоравити од повреде, саопштио је његов клуб Ференцварош. Нападач Ференцвароша и репрезентације Мађарске Барнабаш Варга се у 69. минуту меча трећег… »
Велико срце капитена - учинио све да спасе живот саиграчу! Испливали детаљи драме: Оно што је урадио натераће вам сузе на очи!…

Велико срце капитена - учинио све да спасе живот саиграчу! Испливали детаљи драме: Оно што је урадио натераће вам сузе на очи!…

Курир 24.06.2024
Изузетно потресна сцена виђена је на утакмици између Мађарске и Шкотске у трећем колу А групе Европског првенства у Немачкој. Меч је обележила стравична повреда нападача Мађарске Барнабаша Варге. Невиђена драма одвијала се на… »
"Било је ужасно, нисам смео ни да погледам!" Хорор на Европском првенству: Кад сам чуо како је пукло, знао сам!

"Било је ужасно, нисам смео ни да погледам!" Хорор на Европском првенству: Кад сам чуо како је пукло, знао сам!

Мондо 24.06.2024
Фудбалери Мађарске остали су затечени када је Барнабас Варга пао и остао непомичан на терену. Фудбалери Мађарске остали су затечени када је Барнабас Варга пао и остао непомичан на терену. Сви су се забринули када су видели како… »
Мађарски фудбалер који је пао у несвест током меча са Шкотском у стабилном стању у болници

Мађарски фудбалер који је пао у несвест током меча са Шкотском у стабилном стању у болници

Време 24.06.2024
Нападач мађарског Ференцвароша Барнабаш Варга се у 69. минуту меча трећег кола групе А против Шкотске сударио са голманом противничке екипе Ангусом Ганом после чега је пао у несвест. Стање мађарског фудбалера Барнабаша Варге је… »

Вести дана »