Povezane vesti
Kumara moj Bogdan Bogdanović krstio sina Stefana Jovića Bog na nebu, kum na zemlji (foto)
Dnevnik 24.06.2024
Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Stefan Jović postali su kumovi. Kapiten reprezentacije Srbije pred okupljanje nacionalnog tima i početka priprema za Olimpijske igre, u crkvi je krstio Jovićevo dete. Stefan je na Instagram nalogu podelio… »
Jović i Bogdan se okumili, pa zapevali narodnjake: Poznati pevač im zapevao, oni lumpovali iz Džejev hit!
Mondo 24.06.2024
Kum nije dugme, pogotovo ako je to Bogdan Bogdanović! Kum nije dugme, pogotovo ako je to Bogdan Bogdanović! Dok čekamo da se okupi reprezentacija Srbije pred Olimpijske igre okumili su se Stefan Jović i Bogdan Bogdanović! Stefan Jović je krstio… »
FOTO „Kumara moj“: Bogdanović objavio fotografiju iz crkve, Jović imao sjajnu poruku
Nova 24.06.2024
Bogdan Bogdanović i Stefan Jović imaju posebnu vezu, a to potvrđuje i poslednja situacija. Naime, ne tako davno je Jović u toku Mundobasketa objavio fotografiju na kojoj je pisalo "Više od saigrača". Sada je to dobili potvrdu. Bogdanović je… »
Vesti dana »
Uhapšen taksista koji je udario pešaka nakon protesta na Slaviji: Oglasilo se vjt
Telegraf pre 24 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane