Povezane vesti
"U mojoj zemlji je rat, a mi se ovde suočavamo sa mržnjom": Žena pokušala da udavi dete u bazenu iz mržnje prema…
Kurir 24.06.2024
Žena iz Teksasa optužena je za pokušaj ubistva i teško oštećenje nakon što je pokušala da udavi trogodišnje dete u bazenu u stambenom naselju, saopštila je policija. Lokalni ogranak Saveta za američko-islamske odnose saopštio je da dete… »
Pokušala da udavi dete (3) na bazenu jer je muslimanske vere?
Telegraf 24.06.2024
Majka je u poslednjem trenutku izvukla devojčicu iz bazena. Žena u Teksasu optužena je za pokušaj ubistva i povređivanje deteta nakon što je, uz rasističke izjave, pokušala da udavi trogodišnje dete u bazenu stambenog naselja, saopštila je… »
Pokušala da udavi palestinsku devojčicu (3) u bazenu: Užas u Teksasu, žena pre incidenta vređala majku deteta na rasnoj…
Blic 24.06.2024
Žena iz američke države Teksas Elizabet Volf uhapšena je zbog pokušaja davljenja trogodišnje palestinske devojčice u bazenu, a kasnije je puštena uz kauciju. Volf (42) je pre toga vređala majku devojčice na rasnoj osnovi, objavio je Dejli mejl… »
Vesti dana »

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
N1 Info pre 11 satijoš 11 povezanih

Fudbaleri PSŽ-a "pregazili" Inter u finalu Lige šampiona za prvu titulu prvaka Evrope i rekord
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 16 povezanih

Dezire ispunio želju: Pari Sen-Žermen je fudbalski vladar Evrope
BBC News pre 36 minutajoš 119 povezanih