Povezane vesti
Seka Aleksić PREVARENA na najgori mogući način, otkrila da je na ljubav stavila tačku
Svet & Skandal 24.06.2024
Seka Aleksić o preljubi jednog bivšeg partnera Seka Aleksić danas uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima dva sina. Ipak jednom prilikom Seka Aleksić o preljubi je govorila otvroeno i to od strane jednog njenog bivšeg partnera. O… »
„Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu“: Seka Aleksić je partnera uhvatila u prevari, a ovako je opisala bolno…
Nova 24.06.2024
Popularna pevačica posvećena je porodičnom životu, te rado govori o najlepšim momentima koje provodi u svom domu okružena najbližima. Seka Aleksić je danas u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i… »
"Kopala sam i uhvatila sam ga u prevari": Seka Aleksić je o ovome godinama ćutala: "Primetila sam po njemu da se nešto…
Blic 24.06.2024
Poznata pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je… »
"Kopala sam i uhvatila sam ga u prevari" Seka Aleksić napokon progovorila o preljubi: Primetila sam po njemu da se nešto…
Kurir 24.06.2024
Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je otkrila je… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 6 satijoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 4 satijoš 8 povezanih

Kanada najavila uzvratne carine na određene američke proizvode
Biznis.rs pre 48 minutajoš 52 povezane