Povezane vesti
Seka Aleksić PREVARENA na najgori mogući način, otkrila da je na ljubav stavila tačku
Svet & Skandal 24.06.2024
Seka Aleksić o preljubi jednog bivšeg partnera Seka Aleksić danas uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima dva sina. Ipak jednom prilikom Seka Aleksić o preljubi je govorila otvroeno i to od strane jednog njenog bivšeg partnera. O svojoj… »
„Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu“: Seka Aleksić je partnera uhvatila u prevari, a ovako je opisala bolno…
Nova 24.06.2024
Popularna pevačica posvećena je porodičnom životu, te rado govori o najlepšim momentima koje provodi u svom domu okružena najbližima. Seka Aleksić je danas u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana… »
"Kopala sam i uhvatila sam ga u prevari" Seka Aleksić napokon progovorila o preljubi: Primetila sam po njemu da se nešto…
Kurir 24.06.2024
Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je otkrila je u… »
Vesti dana »

Pala odluka! Evo protiv koga će Novak Đoković igrati u trećem kolu Ju-Es opena
Večernje novosti pre 7 minutajoš 22 povezane

Danas je Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice, ili Međudnevnica a ovo su predanja i običaji! Velika Gospojina
Volim Zrenjanin pre 37 minutajoš 13 povezanih

Putnička vozila na Horgošu čekaju 45 minuta, kamioni na Batrovcima pet sati
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Izmene na linijama javnog prevoza tokom manifestacije Belgrade Beer Fest 2025
Danas pre 27 minutajoš 6 povezanih