Повезане вести

Сека Алексић ПРЕВАРЕНА на најгори могући начин, открила да је на љубав ставила тачку

Сека Алексић ПРЕВАРЕНА на најгори могући начин, открила да је на љубав ставила тачку

Свет & Скандал 24.06.2024
Сека Алексић о прељуби једног бившег партнера Сека Алексић данас ужива у срећном браку са Вељком Пиљикићем са којим има два сина. Ипак једном приликом Сека Алексић о прељуби је говорила отвроено и то од стране једног њеног… »
„Копала сам, зато што сам осетила да сам у праву“: Сека Алексић је партнера ухватила у превари, а овако је описала болно…

„Копала сам, зато што сам осетила да сам у праву“: Сека Алексић је партнера ухватила у превари, а овако је описала болно…

Нова 24.06.2024
Популарна певачица посвећена је породичном животу, те радо говори о најлепшим моментима које проводи у свом дому окружена најближима. Сека Алексић је данас у складном браку са супругом Вељком Пиљикићем са којим има двојицу… »
"Копала сам и ухватила сам га у превари" Сека Алексић напокон проговорила о прељуби: Приметила сам по њему да се нешто…

"Копала сам и ухватила сам га у превари" Сека Алексић напокон проговорила о прељуби: Приметила сам по њему да се нешто…

Курир 24.06.2024
Певачица Сека Алексић открила је својевремено да је ухватила бившег партнера у превари. Иначе, Сека је данас у срећном браку са Вељком Пиљикићем, са којим има двојицу синова, Јакова и Јована, а непознате детаље из приватног… »

Вести дана »