Povezane vesti
Ova nadogradnja na Zlatiboru nasmejala društvene mreže „Ako na vrhu ne živi princeza, ja drugog objašnjenja nemam” (foto)…
Dnevnik 24.06.2024
Možda ste mislili da u Srbiji više ne mogu da vas iznenade bizarne nadogradnje i da već dobro znate "u šta se Zlatibor pretvorio", ali morate da vidite građevinu o kojoj se ovih dana priča po društvenim mrežama. „Zlatibor! 3 u 1. Zgrada li je, tvrđava li… »
Zlatokosa, ti li: Si?! Ljudi gledaju zgradu na Zlatiboru i krste se: "Ako ovde ne živi princeza, ja drugog objašnjenja za ovo…
Blic 24.06.2024
Kreativnost jednog arhitekte ovih dana izaziva brojne komentare na društvenim mrežama, kada je objavljena građevina neobičnog dizajna koja se trenutno gradi na Zlatiboru i kada je vidite, shvatićete da nije bez razloga. Zbog sve učestalije gradnje… »
Nadogradnja na Zlatiboru koja je pobedila sve: „Ako na vrhu ne živi princeza, ja drugog objašnjenja nemam“
Nova 24.06.2024
Možda ste mislili da u Srbiji više ne mogu da vas iznenade bizarne nadogradnje i da već dobro znate "u šta se Zlatibor pretvorio", ali morate da vidite građevinu o kojoj se ovih dana priča po društvenim mrežama. „Zlatibor! 3 u 1. Zgrada li je, tvrđava li… »
Vesti dana »
Paklene vrućine u Srbiji: U kojim gradovima je izmerena najviša temperatura
NIN pre 9 minutajoš 36 povezanih
Evo šta se trenutno dešava u Guči posle katastrofe: Oglasile se nadležne službe
Telegraf pre 1 satjoš 49 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 14 minutajoš 38 povezanih
Kakav debakl: Na skupu u Beogradu tek nešto više od 30.000 ljudi
Ozon press pre 54 minutajoš 20 povezanih
Počinje borba za titulu: Završen prvi krug Mundijala, poznati svi učesnici nokaut faze
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 32 povezane