Povezane vesti
Dopuna zakona: Republika Srpska će moći da koristi zastavu, grb i himnu Srbije
Kurir 24.06.2024
Prema zakonu o dopuni zakona o upotrebi zastave, grba i himne, Republika Srpska će moći koristiti i zastavu, grb i himnu Srbije, pored postojećih simbola Republike Srpske. „Zajedno sa isticanjem zastave i grba/amblema Republike Srpske i izvođenjem himne… »
Stevandić: Srpska zakonom uvodi upotrebu grba Nemanjića i himnu Bože pravde
Politika 24.06.2024
Stevandić je istakao da će ovim zakonskim aktom biti dozvoljeno da grbovi budu u upotrebi u svim institucijama. Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da donošenjem zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i… »
Menjaju grb i himnu
B92 24.06.2024
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da donošenjem zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne Srpske neće nestati amblem Republike Srpske i himna "Moja Republika". On je objasnio i da će u upotrebi… »
Predsednik skupštine Republike Srpske: Koristićemo i simbole Srbije - grb Nemanjića i himnu
Radio 021 24.06.2024
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da donošenjem dopune Zakona o upotrebi zastave, grba i himne neće nestati amblem Republike Srpske i himna "Moja Republika". Međutim, za Srnu je rekao da će u upotrebi biti i grb… »
Nenad Stevandić najavio Srpska zakonom uvodi upotrebu grba Nemanjića i himnu Bože pravde
Dnevnik 24.06.2024
BANjALUKA: Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da donošenjem zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne Srpske neće nestati amblem Republike Srpske i himna "Moja Republika", ali će u upotrebi biti i… »
Stevandić: RS će koristiti i simbole Srbije – grb Nemanjića i himnu „Bože pravde“
Novi magazin 24.06.2024
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je za Srnu da donošenjem zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne Srpske neće nestati amblem Republike Srpske i himna "Moja Republika", ali će u upotrebi biti i grb… »
Republika Srpska će koristiti simbole Srbije! Stevandić: Vraćamo narodu grb Nemanjića i himnu "Bože pravde", to mu pripada!…
Kurir 24.06.2024
Prema zakonu o dopuni zakona o upotrebi zastave, grba i himne, Republika Srpska će moći da koristiti i zastavu, grb i himnu Srbije, pored postojećih simbola Republike Srpske. - Zajedno sa isticanjem zastave i grba/amblema Republike Srpske i izvođenjem… »
Vesti dana »
Najsmrtonosniji napad Huta na aerodrom u Rijadu, 12 poginulo, 300 ranjeno
Danas pre 56 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Zelenski je mogao mnogo puta da okonča rat, odlučio je da to ne uradi
RTS pre 21 minutajoš 20 povezanih
Voting begins in Slovenia on four referendums, first test for Prime Minister Janša
Serbian News Media pre 21 minutajoš 11 povezanih