Povezane vesti

Lajčak: Moj rad se nastavlja, ne idem nigde

Politika 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je danas da možda nije došao kraj njegovom mandatu, „kako se prvobitno mislilo”. „Dakle, mogu da kažem da se moj rad nastavlja. Ne idem nigde u skorije… »
Obraćanje predsednika Vučića: Očekuje se eskalacija situacije u svetu, moramo ozbiljno raditi i biti spremni za izazove

Obraćanje predsednika Vučića: Očekuje se eskalacija situacije u svetu, moramo ozbiljno raditi i biti spremni za izazove

RTV 24.06.2024
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, u obraćanju građanima, da očekuje eskalaciju gepolitičke krize u svetu u narednim mesecima i da je najvažnije da mi izguramo stvari do kraja u našoj zemlji, sačuvamo mir i obezbedimo… »
"Sporazumi da se primenjuju" Borelj posle sastanka Saveta ministara EU: Pokušavam da pokrenem dijalog Beograda i Prištine

"Sporazumi da se primenjuju" Borelj posle sastanka Saveta ministara EU: Pokušavam da pokrenem dijalog Beograda i Prištine

Kurir 24.06.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je da pokušava ponovo da pokrene dijalog između Beograda i Prištine. Odgovarajući na pitanje novinara zašto je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera… »
Borelj: Ohridski sporazum mora biti primenjen

Borelj: Ohridski sporazum mora biti primenjen

RTV 24.06.2024
LUKSEMBURG - Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep Borelj izjavio je danas da pokušava ponovo da pokrene dijalog između Beograda i Prištine. Odgovarajući na pitanje novinara zašto je pozvao predsednika Srbije Aleksandra… »
Borelj: Pokušavam da pokrenem dijalog Beograda i Prištine, sporazumi da se primenjuju

Borelj: Pokušavam da pokrenem dijalog Beograda i Prištine, sporazumi da se primenjuju

RTS 24.06.2024
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je da pokušava ponovo da pokrene dijalog između Beograda i Prištine. Odgovarajući na pitanje novinara zašto je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučica i premijera… »
Borelj: Pokušavam da pokrenem dijalog između Beograda i Prištine, sporazumi da se primenjuju

Borelj: Pokušavam da pokrenem dijalog između Beograda i Prištine, sporazumi da se primenjuju

Telegraf 24.06.2024
Prema njegovim rečima, problem sa sporazumima je u tome što oni moraju da se primenjuju. Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas da pokušava ponovo da pokrene dijalog između Beograda i Prištine… »
Lajčak ostaje posrednik između Beograda i Prištine: Biće naslednika, ali taj proces još nije počeo

Lajčak ostaje posrednik između Beograda i Prištine: Biće naslednika, ali taj proces još nije počeo

RTV 24.06.2024
BRISEL - Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je danas da možda nije došao kraj njegovom mandatu, "kako se prvobitno mislilo". "Dakle, mogu da kažem da se moj rad nastavlja. Ne idem nigde u skorije… »
EU: u sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka

EU: u sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka

Politika 24.06.2024
BRISEL – Visoki predstavnik EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj biće u sredu u Briselu domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, na kojem su učešće potvrdili predsednik Srbije Aleksandar… »
Lajčak: Ne idem nigde, moj rad se nastavlja

Lajčak: Ne idem nigde, moj rad se nastavlja

Insajder 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je u ponedeljak da možda nije došao kraj njegovom mandatu, "kako se prvobitno mislilo". 'Dakle, mogu da kažem da se moj rad nastavlja. Ne idem nigde u skorije… »

RTS 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je da možda nije došao kraj njegovom mandatu, "kako se prvobitno mislilo". Miroslav Lajčak je za neprofitnu i nevladinu organizaciju iz Prištine "Sbunker" rekao… »
Lajčak: Moj mandat nije pri kraju…

Lajčak: Moj mandat nije pri kraju…

Vesti online 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak izjavio je da njegov mandat nije pri kraju, i da je posvećen narednim koracima u okviru tog dijaloga. Lajčak je rekao da još uvek nije raspoložen da pruža savete svom… »
Moj rad se nastavlja, ne idem ja nigde Lajčak demantovao glasine

Moj rad se nastavlja, ne idem ja nigde Lajčak demantovao glasine

Dnevnik 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je danas da možda nije došao kraj njegovom mandatu, "kako se prvobitno mislilo". "Dakle, mogu da kažem da se moj rad nastavlja. Ne idem nigde u skorije vreme… »
Lajčak: Ne idem nigde u skorije vreme, moj rad se nastavlja

Lajčak: Ne idem nigde u skorije vreme, moj rad se nastavlja

Euronews 24.06.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je danas da možda nije došao kraj njegovom mandatu, "kako se prvobitno mislilo". "Dakle, mogu da kažem da se moj rad nastavlja. Ne idem nigde u skorije vreme… »
EU potvrdila sastanak Vučića i Kurtija 26. juna

EU potvrdila sastanak Vučića i Kurtija 26. juna

Slobodna Evropa 24.06.2024
Služba za spoljne poslove Evropske unije potvrdila je da će visoki predstavnik Žozep Borel (Josep Borrell) ugostiti premijera Kosova Aljbina (Albin) Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanku na visokom nivou 26. juna u Briselu… »
Borelj: Vučić i Kurti potvrdili učešće na dijalogu u Briselu

Borelj: Vučić i Kurti potvrdili učešće na dijalogu u Briselu

NIN 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Žozep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »
EU: U sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka

EU: U sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka

RTV 24.06.2024
BRISEL - Visoki predstavnik EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj biće u sredu u Briselu domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, na kojem su učešće potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Potvrdili dolazak: Vučić i Kurti stižu u sredu u Brisel na razgovore o Kosovu

Potvrdili dolazak: Vučić i Kurti stižu u sredu u Brisel na razgovore o Kosovu

Blic 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Đuzep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »
Borelj u sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka, planirani i sastanci sa Lajčakom

Borelj u sredu sa Vučićem i Kurtijem o postignućima u dijalogu i putu napretka, planirani i sastanci sa Lajčakom

Euronews 24.06.2024
Visoki predstavnik EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj biće u sredu u Briselu domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, na kojem su učešće potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i… »
Stano: Tokom nove runde dijaloga na visokom nivou o svim hitnim pitanjima

Stano: Tokom nove runde dijaloga na visokom nivou o svim hitnim pitanjima

Blic 24.06.2024
Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je da će se tokom nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou razgovarati o svim hitnim pitanjima u okviru dijaloga i istakao da će sastanak biti prilika da se naglasi da je evropski put dve… »
Stano: Tokom nove runde dijaloga na visokom novou o svim hitnim pitanjima

Stano: Tokom nove runde dijaloga na visokom novou o svim hitnim pitanjima

RTS 24.06.2024
Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je da će se tokom nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou razgovarati o svim hitnim pitanjima u okviru dijaloga i istakao da će sastanak biti prilika da se naglasi da je evropski put dve… »
Stano: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine u sredu baviće se hitnim pitanjima

Stano: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine u sredu baviće se hitnim pitanjima

Euronews 24.06.2024
Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je danas da će se tokom nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou razgovarati o svim hitnim pitanjima u okviru dijaloga i istakao da će sastanak biti prilika da se naglasi da je evropski put… »
Vučić i Kurti potvrdili dolazak u Brisel

Danas 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Đosep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »
Sastanak u Briselu Borelj domaćin, Lajčak sa Vučićem i Kurtijem o dijalogu Beograda i Prištine

Sastanak u Briselu Borelj domaćin, Lajčak sa Vučićem i Kurtijem o dijalogu Beograda i Prištine

Kurir 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Đuzep Borelj biće domaćin u sredu, 26. juna, sastanku na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Aljbin Kurti. Kako je najavljeno na… »
Borelj u sredu domaćin Vučiću i Kurtiju, Stano: Razgovor o svim hitnim pitanjima

Borelj u sredu domaćin Vučiću i Kurtiju, Stano: Razgovor o svim hitnim pitanjima

Insajder 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Žozep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »
Konjufca: Jednom zauvek, ZSO nije na dnevnom redu Kosova

Konjufca: Jednom zauvek, ZSO nije na dnevnom redu Kosova

Vesti online 24.06.2024
Predsednik skupštine Kosova Gljauk Konjufca kazao je da ne očekuje ništa bitno od predstojećeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Briselu, i da pitanje Zajednice srpskih opština nije na dnevnom… »
Vučić i Kurti povrdili dolazak u Brisel

Vučić i Kurti povrdili dolazak u Brisel

Vesti online 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Žosep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »

N1 Info 24.06.2024
Visoki predstavnik EU Đosep Borelj biće domaćin sastanka na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine u sredu, 26. juna, a učešće su potvrdili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, objavila je danas Evropska… »
Konjufca: Ne očekujem ništa od sastanka Vučića i Kurtija, pitanje Zajednice srpskih opština nije na dnevnom redu Kosova

Konjufca: Ne očekujem ništa od sastanka Vučića i Kurtija, pitanje Zajednice srpskih opština nije na dnevnom redu Kosova

NIN 24.06.2024
Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca izjavio je da ne očekuje ništa bitno od predstojećeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Briselu, dodavši da pitanje Zajednice srpskih opština nije na… »
Konjufca: Zajednica srpskih opština nije na dnevnom redu Kosova

Konjufca: Zajednica srpskih opština nije na dnevnom redu Kosova

Danas 24.06.2024
Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca kazao je da ne očekuje ništa bitno od predstojećeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Briselu, te da pitanje Zajednice srpskih opština nije na dnevnom… »
Predsednik Vučić danas govori o važnim temama Pred kamerama u 18 časova

Predsednik Vučić danas govori o važnim temama Pred kamerama u 18 časova

Dnevnik 24.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas naciji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Obraćanje građanima zakazano je za 18 časova, navedeno je u najavi. Vučić bi 26. juna, inače, trebalo da otputuje u… »
U "Jutro na Blic" istražujemo: Da li će odnosi Beograda i Prištine pomeriti sa mrtve tačke nakon novog dijaloga u Briselu…

U "Jutro na Blic" istražujemo: Da li će odnosi Beograda i Prištine pomeriti sa mrtve tačke nakon novog dijaloga u Briselu…

Blic 24.06.2024
Dijalog Beograda i Prištine na najvišem političkom nivou biće održan u sredu u Briselu, potvrdio je portparol EU Peter Stano. Pozvani su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prištinski premijer Aljbin Kurti, a predsedavaće šef evropske… »

Vesti dana »