Povezane vesti

„Imala sam rupturu ligamenata, a onda sam pocepala i meniskus“: Emina Jahović otkrila kakve povrede je imala, pa objavila…

„Imala sam rupturu ligamenata, a onda sam pocepala i meniskus“: Emina Jahović otkrila kakve povrede je imala, pa objavila…

Nova 24.06.2024
Pevačica Emina Jahović nedavno je otkrila da je imala više povreda, zbog čega je na kraju morala da uspori sa treninzima. Ona veoma vodi računa o svom izgledu i redovno vežba u teretani, a sada je na Instagramu objavila fotografiju treninga i… »
"Pocepala sam meniskus, dobila rupturu ligamenata": Emina Jahović prošla kroz pakao zbog povreda, o svemu ćutala tri meseca…

"Pocepala sam meniskus, dobila rupturu ligamenata": Emina Jahović prošla kroz pakao zbog povreda, o svemu ćutala tri meseca…

Blic 24.06.2024
Pevačica Emina Jahović vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa treninga, te obelodanila da se u martu mesecu ozbiljno povredila. - Ovo je treći trening od rupture ligamenata skočnog zgloba… »
"Pocepala sam meniskus, dobila rupturu ligamenata" Emina preživela horor, progovorila nakon tri meseca: Pokušavam da se…

"Pocepala sam meniskus, dobila rupturu ligamenata" Emina preživela horor, progovorila nakon tri meseca: Pokušavam da se…

Kurir 24.06.2024
Emina Jahović vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa treninga, te obelodanila da se u martu mesecu ozbiljno povredila. - Ovo je treći trening od rupture ligamenata skočnog zgloba koja se… »

Vesti dana »