Povezane vesti
"Bog je bio uz mene, bilo je suđeno da preživim": Mijanu (27) je dok se vraćala sa ekskurzije pokosio bahati vozač: Zadobila…
Blic 24.06.2024
"Znam da je to bilo čudo, ali Bog je nekako bio uz mene, bilo je suđeno da preživim. Sve što se tada desilo, potisnula sam iz sećanja da bih lakše krenula dalje. Nakon tog događaja još više cenim život, bilo čiji, postala sam vegeterijanka, a sanjam o… »
Miljanu auto odbacio 20 metara, snimak šokirao Srbiju Dan nesreće slavi kao slavu "Bog je bio uz mene, bilo je suđeno da…
Kurir 24.06.2024
"Znam da je to bilo čudo, ali Bog je nekako bio uz mene, bilo je suđeno da preživim. Sve što se tada desilo, potisnula sam iz sećanja da bih lakše krenula dalje. Nakon tog događaja još više cenim život, bilo čiji, postala sam vegetarijanka, a sanjam o… »
Cela Srbija je gledala snimak njenog udesa: Miljanu auto odbacio 20 metara, dan nesreće slavi kao slavu
Telegraf 24.06.2024
Miljana je zadobila prelom lobanje, desne nadlaktice, obeju kosti desne potkolenice, višestrukog preloma karličnih kostiju, brojne unutrašnje povrede koje su izazvale obilono krvarenje i i niz lakših povreda, zbog čega se mesecima lečila. "Znam da je to… »
Vesti dana »
Osetno hladnije vreme uz kišu i vetar, uveče susnežica i sneg
Insajder pre 22 minutajoš 19 povezanih
Zoran Lutovac piše za Danas povodom Dana državnosti: U stalnoj borbi za slobodu i ustavnost
Danas pre 32 minutajoš 14 povezanih
Šta znači kada na Sretenje pada kiša? Naš narod vekovima veruje u ovu prognozu
Mondo pre 32 minutajoš 12 povezanih
Više saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu: Devojčica teško povređena kada ju je oborio automobil
Euronews pre 17 minutajoš 12 povezanih
Dan državnosti Srbije – sećanje na Sretenjski ustav: Centralna svečanost u Orašcu
Euronews pre 22 minutajoš 6 povezanih