Povezane vesti
Trčao sam na Marakanu sa 50.000 dolara za piksija! Kapičić promenio istoriju Zvezde: Rekli mi da imam pola sata
Mondo 24.06.2024
Legendarni košarkaš i funkcioner Crvene zvezde imao je ogroman uticaj na dolazak Dragana Stojkovića na Marakanu. Legendarni košarkaš i funkcioner Crvene zvezde imao je ogroman uticaj na dolazak Dragana Stojkovića na Marakanu. Dragan Kapičić otišao je u… »
Tajnu o peđi stojakoviću i zvezdi nikome nije rekao! Kapičić se znojio satima, pa dobio novac koji se ne odbija
Mondo 24.06.2024
Košarkaška ikona kluba sa Malog Kalemegdana učestvovala je u odlasku Peđe Stojakovića u Grčku. Ovako su izgledali ti dramatični dani, završeni jednim od najvećih transfera u istoriji srpske košarke. Košarkaška ikona kluba sa Malog Kalemegdana učestvovala… »
Najbolji strelac u istoriji crveno-belih otišao u večna lovišta: Preminuo otac Stefana Kapičića
Svet & Skandal 24.06.2024
Preminuo otac Stefana Kapičića Preminuo otac Stefana Kapičića, legenda srpske košarke, Dragan Kapičić. Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni. Kapičić je preminuo u ponedeljak ujutru u 76 godini. Njegovu karijeru su obeležile godine u Crvenoj… »
Preminuo nekadašnji jugoslovenski košarkaški reprezentativac Dragan Kapičić
Insajder 24.06.2024
Nekadašnji jugoslovenski košarkaški reprezentativac Dragan Kapičić preminuo je u Beogradu u 76. godini, saopštila je danas Crvena zvezda. Kapičić je za Crvenu zvezdu nastupao od 1966. do 1975. godine. 'Život mu je bio neraskidivo vezan za Crvenu zvezdu… »
Preminuo Dragan Kapičić
Nedeljnik 24.06.2024
U ponedeljak ujutro preminuo je jugoslovenski košarkaški reprezentativac Dragan Kapičić. Proslavio se u Crvenoj zvezdi u kojoj je proveo najveći deo svoje karijere. Od 1966. do 1975. godine, uspeo je da postane najbolji strelac u istoriji beogradskog… »
Preminuo Dragan Kapičić
Radio sto plus 24.06.2024
Кapičić je rođen 7. avgusta 1948. godine. U dresu reprezentacije Jugoslavije osvojio je sedam zlatnih medalja – na Svetskom prvenstvu u Ljubljani 1970. gde je Jugoslavija osvojila prvo zlato, na Evropskom prvenstvu u Beogradu 1975. i pet na Balkanijadama… »
Zbog Dragana Kapičića je Piksi došao u Zvezdu: Evo kako je legenda stvorila legendu
Telegraf 24.06.2024
Minuti su tada odlučivali... Legenda srpske košarke Dragan Kapičić preminuo je u 76. godini, e njegov život, pored porodice, medalja i košarke, obeležio je i momenat u kojem je pomogao da aktuelni selektor fudbalske reprezentacija Srbije Dragan Stojković… »
KSS se biranim rečima oprostio od Dragana Kapičića
Telegraf 24.06.2024
Nekadašnji košarkaš Zvezde, a potom i funkcioner saveza preminuo je u 76. godini. Košarkaški svet zatekla je vest o smrti legendarnog Dragana Kapičića, koji je preminuo u 76. godini. Povodom ovog tužnog događaja oglasio se i Košarkaški savez Srbije… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 22 minutajoš 36 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 65 povezanih
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 42 minutajoš 65 povezanih
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih