Povezane vesti
"Moje suze su plemenite!" Žika Jakšić otkrio razlog zbog kog je zaplakao u emisiji: "Empatija je Božiji dar"
Telegraf 24.06.2024
"Mi Balkanci smo emotivan narod. Mi smo ljudi koji rado izražavaju emocije. Zatim se stvorio jedan, da tako kažem, model ponašanja gde emocije treba skrivati", istakao je domaćin i osnivač emisije "Nikad nije kasno" Veliko finale muzičkog… »
Pobednica "Nikad nije kasno" imala je uspešnu karijeru, pa se povukla: Snimila je duet sa Željkom Samardžićem
Telegraf 24.06.2024
Mnogi je danas ne prepoznaju. Pobednica stručnog žirija muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" je Ružica Čavić Tomićević. Od stručnog žirija dobila je 188 glasova, dok je drugoplasirani Oliver Kostić imao 174 glasa. Ružica iza sebe ima… »
Ovo su pobednici takmičenja "Nikad nije kasno": Jedna dama je apsolutni favorit stručnog žirija
Telegraf 24.06.2024
Mnogi su se složili u glasovima. Večeras se održalo veliko finale devete sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno". Dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobednika, a prvog je odabrala publike putem društvene mreže Fejsbuk… »
Vesti dana »
Uhapšen v.d. direktora JGSP u Novom Sadu i još sedam pripadnika tzv. balkanskog kartela
Sputnik pre 46 minutajoš 76 povezanih
"Ua, Štutgart": Trening Nemaca na "Marakani" uz jednu zanimljivost VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 37 povezanih
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih