Повезане вести

Цеца се огласила из Немачке, открила све о проблемима српске фудбалске репрезентације, па поменула и зета

Цеца се огласила из Немачке, открила све о проблемима српске фудбалске репрезентације, па поменула и зета

Свет & Скандал 24.06.2024
Цеца Ражнатовић о фудбалу и репрезентацији изнела мишљење Фолк дива Цеца Ражнатовић тренутно је у Минхену, где ће и сутра бодрити српске репрезентативце који играју последњу групну утакмицу на Европском првенству у фудбалу… »
„Требало би да се позабави везним редом“: Цеца дала савет Пиксију пред утакмицу са Данском – „Имам искуства, водила сам клуб“…

„Требало би да се позабави везним редом“: Цеца дала савет Пиксију пред утакмицу са Данском – „Имам искуства, водила сам клуб“…

Нова 24.06.2024
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић тренутно се налази у Минхену заједно са ћерком Анастасијом и пријатељима Гудељима. Цеца са наследницом и породицом Гудељ заједно прати Европско првенство у фудбалу, а како истиче, омиљени… »
"Водила сам фудбалски клуб, знам да је проблем у везном реду" Цеца очитала буквицу Пиксију, ево како би спремила екипу за…

"Водила сам фудбалски клуб, знам да је проблем у везном реду" Цеца очитала буквицу Пиксију, ево како би спремила екипу за…

Курир 24.06.2024
Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић тренутно се налази у Минхену заједно са ћерком Анастасијом и пријатељима Гудељима. Цеца са наследницом и породицом Гудељ заједно прати Европско првенство у фудбалу, а како истиче… »
"Имамо проблем са везним редом!" Цеца дала савет Пиксију пред меч са Данском: "у пару не могу да играју..."

"Имамо проблем са везним редом!" Цеца дала савет Пиксију пред меч са Данском: "у пару не могу да играју..."

Телеграф 24.06.2024
"Ја сам певачица и врло успешно радим тај свој посао, али ми смо Срби и сви волимо да будемо тренери", нашалила се Ражнатовићка. Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић тренутно се налази у Минхену, заједно са ћерком… »

Вести дана »