Povezane vesti
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Politika 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao britanski premijer zbog greške
Nova 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“… »
Sunak kazao da je postao premijer zbog greške: "Osećam frustracije ljudi"
Euronews 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao premijer greškom
N1 Info 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“, rekao… »
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške?
B92 24.06.2024
Posrećilo mu se Riši Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Dnevnik 24.06.2024
LONDON: Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost"… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 26 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 39 minutajoš 55 povezanih

Građani priredili studentima spektakularan doček u centru Beograda
SEEbiz pre 13 minutajoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih