Povezane vesti
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Politika 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao britanski premijer zbog greške
Nova 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“… »
Sunak kazao da je postao premijer zbog greške: "Osećam frustracije ljudi"
Euronews 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao premijer greškom
N1 Info 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“, rekao… »
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške?
B92 24.06.2024
Posrećilo mu se Riši Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Dnevnik 24.06.2024
LONDON: Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost"… »
Vesti dana »
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 37 minutajoš 23 povezane
Vučević: Nema kraja teroru Kurtija nad Srbima na Kosovu i Metohiji, Srbija će uvek biti uz svoj narod
RTV pre 2 satajoš 22 povezane
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih