Povezane vesti
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Politika 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao britanski premijer zbog greške
Nova 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“… »
Sunak kazao da je postao premijer zbog greške: "Osećam frustracije ljudi"
Euronews 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao premijer greškom
N1 Info 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“, rekao… »
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške?
B92 24.06.2024
Posrećilo mu se Riši Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Dnevnik 24.06.2024
LONDON: Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost"… »
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Večernje novosti pre 47 minutajoš 30 povezanih
Gašić o akciji "Zastani Srbijo": Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda, maltretiranje građana
Radio 021 pre 1 satjoš 69 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 21 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih