Povezane vesti
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Politika 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao britanski premijer zbog greške
Nova 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“… »
Sunak kazao da je postao premijer zbog greške: "Osećam frustracije ljudi"
Euronews 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost", rekao… »
Riši Sunak priznao da je postao premijer greškom
N1 Info 24.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. „Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost“, rekao… »
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške?
B92 24.06.2024
Posrećilo mu se Riši Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Dnevnik 24.06.2024
LONDON: Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. "Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost"… »
Vesti dana »

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Građani traže da se odlikuje tinejdžer koji je spasao 21 život: Jovan je heroj iz diskoteke smrti
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 8 satijoš 30 povezanih