Povezane vesti
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na Si-En-Enu
Politika 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je danas sa se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu. „Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na Si-En-Enu
RTV 25.06.2024
NJUJORK - Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je da aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden bude podvrgnut testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu (CNN). "Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Euronews 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je da aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden bude podvrgnut testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na CNN. "Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na jedan!!!"… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Vesti online 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je da se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na “CNN”. “Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na jedan!!!”… »
"Test na lekove za nepoštenog Džoa": Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Blic 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je danas sa se aktuelni predsednik SAD Džo Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu (CNN). - Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na… »
Vesti dana »

RHMZ: Meteorološki uslovi pogodni za širenje požara na otvorenom
Jugmedia pre 36 minutajoš 48 povezanih

Rast cena stanova u Beogradu se nastavlja, prodaja stagnira
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Veliki požar u Piperima, deo stanovnika evakuisan, MUP traži inostranu pomoć iz vazduha
N1 Info pre 16 minutajoš 20 povezanih