Povezane vesti
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na Si-En-Enu
Politika 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je danas sa se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu. „Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na Si-En-Enu
RTV 25.06.2024
NJUJORK - Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je da aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden bude podvrgnut testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu (CNN). "Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Euronews 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je da aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden bude podvrgnut testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na CNN. "Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na… »
Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Vesti online 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je da se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na “CNN”. “Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na… »
"Test na lekove za nepoštenog Džoa": Tramp traži da se Bajden testira na stimulanse pre debate na CNN
Blic 25.06.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zahtevao je danas sa se aktuelni predsednik SAD Džo Bajden podvrgne testu na stimulanse pre prve predsedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu (CNN). - Test na lekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah… »
Vesti dana »
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić: Srbija treba da učini više u privlačenju italijanskih investicija
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
Savo Milošević, Iliev, legende kluba… Partizan već napustilo 50 zaposlenih, ali ni tu nije kraj
Danas pre 32 minutajoš 18 povezanih
Članovi Advokatske komore Šabac u obustavi od 2. do 5. decembra
ObjektiVa pre 2 satajoš 14 povezanih