Povezane vesti
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške
Vesti online 25.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. – Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost – rekao je… »
Uoči vanrednih izbora: Riši Sunak priznao da je zbog greške postao premijer Velike Britanije
Telegraf 25.06.2024
"Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna stvar ovih izbora je budućnost", rekao je on novinaru lista "San", preneo je Skaj njuz. Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na… »
Sunak priznao da je postao premijer zbog greške: "Osećam frustracije ljudi"
Blic 25.06.2024
Britanski premijer Riši Sunak priznao je danas da je postao premijer zbog greške, što se verovatno odnosi na katastrofalan mandat njegove prethodnice Liz Tras. - Ja izuzetno osećam frustracije ljudi. Ključna (stvar) ovih izbora je budućnost - rekao… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 1 minutjoš 24 povezane
Akcija "Zastani Srbijo": Građani odali počast poginulima u nesreći u Novom Sadu (VIDEO)
Insajder pre 28 minutajoš 127 povezanih
Evo kada će prestati da pada sneg u Beogradu: Prodor hladnog fronta, ovo je vremenska prognoza za vikend
Kurir pre 2 satajoš 40 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 8 satijoš 40 povezanih