Povezane vesti
Šokantno priznanje popularnog glumca Djure Palice: Ja sam alkoholičar!
Svet plus 25.06.2024
Glumac Branko Bobović, koji je javnost osvojio ulogom Đure Palice u popularnom Grandovom humorističkom šou programu "Kursadžije", otvoreno je progovorio o pojedinim detaljima iz privatnog života. Gostujući u emisiiji "Pretres" na televiziji Hype, Đuro je… »
Priznaje da je alkoholičar i ljubi tri decenije mlađu: Naš glumac je bio na ivici života i smrti, pa posle toga živi kao da…
Blic 25.06.2024
Glumac Branko Babović, koji je u narodu poznat po liku Đura Palice u "Kursadžijama", razveo se od supruge, pa nedavno otkrio da ima devojku koja je mlađa od njega čak 28 godina. Priznao je da se od supruge, sa kojom ima dva sina, razveo zbog prevare. -… »
"Ja sam alkoholičar, pijem svaki dan": Glumac šokirao izjavama o poroku: "Čim ustanem uzmem rakiju"
Blic 24.06.2024
Glumac Branko Babović, koji je u narodu poznat po liku Đura Palice u "Kursadžijama" ne eksponira se često, a sada je u svojoj ispovesti prvi put progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života. Naime, on je priznao da je svakodnevno konzumira alkohol i… »
Vesti dana »

Trampov čovek od poverenja sleteo u Moskvu! Očekuje se sastanak sa Putinom, poslednji pokušaj Kremlja da izbegne američke sankcije uoči isteka roka (foto)
Kurir pre 31 minutajoš 29 povezanih

Dodik uoči sednice CIK-a o njegovom mandatu: A šta ako odbijem?
Insajder pre 51 minutajoš 24 povezane

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

VIDEO U Lehu pobuna pred Zvezdu, odmazda od koje su strepeli: Milojević razmišlja o eksperimentu usred Poljske
Nova pre 51 minutajoš 24 povezane

Mup: Do sada utvrđen identitet 15 lica u vezi sa oštećenjem stakla na prozoru mesnog odbora SNS-a
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih