Повезане вести

Причао сам са мајком и ево шта ми је рекла о венчању: Дарко Лазић изричит - Нема за шта да ми се извињава

Причао сам са мајком и ево шта ми је рекла о венчању: Дарко Лазић изричит - Нема за шта да ми се извињава

Стори 25.06.2024
Мајка Дарка Лазића постала је главна тема јавности када се појавила вест да се удала за емотивног партнера Драгана Пауновића. Тим поводом се огласио Лазић који је био видно изнервиран, а, како је рекао, док је он жив то се неће… »
"Нека ме не узимају у уста" Дарко бесан на маминог дечка: То није шала! Лазић изговорио разне псовке на рачун Бранке и Гагија…

"Нека ме не узимају у уста" Дарко бесан на маминог дечка: То није шала! Лазић изговорио разне псовке на рачун Бранке и Гагија…

Курир 25.06.2024
Дарко Лазић наводно је уценио своју мајку, преносе домаћи медији. Он је како наводе медији позвао Бранку и поставио јој услов - одмах поништи брак или ме више никада нећеш видети у животу. Међутим, певач се сада огласио и открио… »
Дарко Лазић уценио мајку Бранку због удаје?! Поништити брак или... Певач бесан, не одустаје ни центиметар

Дарко Лазић уценио мајку Бранку због удаје?! Поништити брак или... Певач бесан, не одустаје ни центиметар

Курир 25.06.2024
Дарко Лазић наводно је уценио своју мајку. Он је наводно позвао Бранку и поставио јој услов - одмах поништи брак или ме више никада нећеш видети у животу. Лазић је за венчање своје мајке Бранко сазнао док је био на годишњем… »
"Боли ме: К***ц, нека се венчавају" Дарко Лазић побеснео због мајке - Њен дечко јавно открио да су направили тајну свадбу, а…

"Боли ме: К***ц, нека се венчавају" Дарко Лазић побеснео због мајке - Њен дечко јавно открио да су направили тајну свадбу, а…

Блиц 25.06.2024
Недавно је Драган Пауновић у медије изашао са информацијом да је у Бечу склопио брак са Бранком Лазић, мајком Дарка Лазића. Дарко Лазић огласио се тада за "Блиц" и рекао да је у питању велика лаж и да се Бранка није удала. -… »

Вести дана »