Повезане вести
Изгорео кафић у стамбеној згради, сви станови оштећени
Политика 25.06.2024
Пожар у Улици маршала Толбухина који се догодио јуче ујутру у деветоспратници гасило је 27 ватрогасаца-спасилаца са девет ватрогасних возила. „Када сам отворила очи, кроз прозоре сам видела дим који још није био црн, изгледало је… »
"У мали кофер сам спаковала само најважније и истрчала" Студенткиња о тренутку када је дошло до пожара, људи су панично…
Курир 25.06.2024
Пожар који је јуче прогутао цео кафић и проширио се на целу зграду у Булевару Маршала Толбухина, избио је око 6 часова, а ватрогасно-спасилачка бригада Београд изашла је на лице места у року од 4 минута када су 27 ватрогасаца… »
"Пробудила ме је чудна бука. Погледала сам кроз прозор. Тако замишљам апокалипсу!": Језиво сведочење жене која се пробудила…
Блиц 24.06.2024
Огроман пожар избио је јутрос око 6 сати у улици Маршала Толбухина на Новом Београду. Изгорео је угоститељски објекат који се налази у стамбеној згради. Ватра се брзо проширила до седмог спрата, а тотална штета причињена је и… »
Вести дана »
У Србију стиже све хладније време: Ево од ког датума почиње „смрзавање“
Нова пре 2 сатајош 25 повезаних
Саобраћајна полиција за четири дана открила 19.300 прекршаја, 856 возача искључено због алкохола
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 19 повезаних
Шешељизација Вучићевог режима: Министар из срца Ћациленда Борис Братина
Време пре 2 сатајош 18 повезаних