Повезане вести

Драма са срећним крајем на сувој планини: Татјана је пала са литице у амбис, а две и по године касније удала се за свог…

Драма са срећним крајем на сувој планини: Татјана је пала са литице у амбис, а две и по године касније удала се за свог…

Курир 25.06.2024
Очи јавности у Србији последње две недеље упрте су у Суву планину због нестанка фармацеута из Ниша Милана Ђорђевића (41), али није први да је та планина на југу Србије буде у средишту пажње. Сува планина нашла се у центру… »
Пала у амбис и мислила да неће остати жива, а онда се десио филмски обрт: Две године касније удала се за свог спасиоца

Пала у амбис и мислила да неће остати жива, а онда се десио филмски обрт: Две године касније удала се за свог спасиоца

Мондо 25.06.2024
Татјана Рашевић (28) пала је у провалију на Сувој планини, а две и по године касније се удала за свог спасиоца. Татјана Рашевић (28) пала је у провалију на Сувој планини, а две и по године касније се удала за свог спасиоца. Сува… »
Татјана пала са литице 13. фебруара, живела на 13. спрату, извукао је 13. спасилац

Татјана пала са литице 13. фебруара, живела на 13. спрату, извукао је 13. спасилац

Југмедиа 25.06.2024
Очи јавности у Србији последње две недеље упрте су у Суву планину због нестанка фармацеута из Ниша Милана Ђорђевића (41), али није први због ког је та планина на југу Србије у средишту пажње. Сува планина нашла се у центру… »
Пала сам 13. фебруара, живела на 13. спрату, извукао ме 13. спасилац: Татјана пала у амбис, а доживела хепиенд

Пала сам 13. фебруара, живела на 13. спрату, извукао ме 13. спасилац: Татјана пала у амбис, а доживела хепиенд

Телеграф 25.06.2024
Татјана се сурвала са литице у амбис, а две године касније се удала за свог спасиоца, који је носио њен срећан број. Био је 13. на листи спасилаца. Очи јавности у Србији последње две недеље упрте су у Суву планину због… »
Драма са срећним крајем на Сувој планини: Татјана је пала са литице у амбис, а две и по године касније удала се за свог…

Драма са срећним крајем на Сувој планини: Татјана је пала са литице у амбис, а две и по године касније удала се за свог…

Нова 25.06.2024
Очи јавности у Србији последње две недеље упрте су у Суву планину због нестанка фармацеута из Ниша Милана Ђорђевића (41), али није први да је та планина на југу Србије буде у средишту пажње. Сува планина нашла се у центру… »

Вести дана »