Povezane vesti
Novi DSS će učestvovati na protestima protiv rudarenja litijuma
Beta 25.06.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da će učestvovati u protestima protiv rudarenja litijuma u Srbiji i pozvala građane da se "uključe u tu borbu". "Izjave (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića kojima najavljuje ponovno… »
NIN 25.06.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je da će učestvovati u protestima protiv rudarenja litijuma u Srbiji i pozvala građane da se "uključe u tu borbu". "Izjave (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića kojima najavljuje ponovno… »
Danas 25.06.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da će učestvovati u protestima protiv rudarenja litijuma u Srbiji i pozvala građane da se „uključe u tu borbu“. „Izjave (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića kojima najavljuje… »
Novi DSS će učestvovati u protestima protiv iskopavanja litijuma
Nova 25.06.2024
Nova Demokratska stranka Srbije saopštila je danas da izjave Aleksandra Vučića kojima najavljuje ponovno pokretanje projekta rudarenja litijuma su dokaz da režim ne odustaje od štetnog posla sa Rio Tintom uprkos protivljenju stručne javnosti i… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 16 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane