Povezane vesti
MI SNAGA iz NARODA tužila Vladu Srbije! Po kom osnovu uvodite dženderske pojmove?
Pravda 25.06.2024
Poslanička grupa MI SNAGA NARODA Prof. dr Branimir Nestorović juče je tužila Vladu Srbije, kao autora i predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti - Law on Gender Equality. Zbog problema nastalih u primeni rečnika, gramatike i pravopisa srpskog jezika i… »
Poslanička grupa Branimira Nestorovića tužila Vladu Srbije
Insajder 25.06.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštila je danas da je u ponedeljak tužila Vladu Srbije, kao autora i predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti. U saopštenju se navodi da je ta poslanička grupa 'zbog problema nastalih… »
"Mi-snaga naroda" tužila Vladu kao predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti
NIN 25.06.2024
Poslanička grupa "Mi-snaga naroda" saopštila je da je tužila Vladu Srbije kao autora i predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti. Kako se navodi u saopštenju, zbog problema nastalih u primeni rečnika, gramatike, pravopisa srpskog jezika i rodno… »
„Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“ tužila Vladu zbog Zakona o rodnoj ravnopravnosti
Danas 25.06.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“ saopštila je danas da je u ponedeljak tužila Vladu Srbije, kao autora i predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti. U saopštenju se navodi da je ta poslanička grupa „zbog problema nastalih… »
„Mi snaga naroda“ tužila Vladu Srbije
N1 Info 25.06.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštila je danas da je tužila Vladu Srbije, kao autora i predlagača Zakona o rodnoj ravnopravnosti. U saopštenju se navodi da je ta poslanička grupa „zbog problema nastalih u primeni… »
Vesti dana »
Zelenski: Ukrajina nema ni zakonsko ni moralno pravo da preda svoje teritorije Rusiji
NIN pre 42 minutajoš 20 povezanih
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 7 minutajoš 16 povezanih
Rhzm izdao upozorenje za današnji dan: Magla "progutala" Srbiju, vozači vozite oprezno
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Tripl-dabl fantastičnog rukija Pelikansa! Derik Kvin je novo NBA čudo: Impresivne brojke 13. pika na draftu u porazu od Sparsa! (video)
Kurir pre 32 minutajoš 13 povezanih