Повезане вести

МИ СНАГА из НАРОДА тужила Владу Србије! По ком основу уводите џендерске појмове?

МИ СНАГА из НАРОДА тужила Владу Србије! По ком основу уводите џендерске појмове?

Правда 25.06.2024
Посланичка група МИ СНАГА НАРОДА Проф. др Бранимир Несторовић јуче је тужила Владу Србије, као аутора и предлагача Закона о родној равноправности - Лав он Гендер Еqуалити. Због проблема насталих у примени речника, граматике и… »
Посланичка група Бранимира Несторовића тужила Владу Србије

Посланичка група Бранимира Несторовића тужила Владу Србије

Инсајдер 25.06.2024
Посланичка група "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" саопштила је данас да је у понедељак тужила Владу Србије, као аутора и предлагача Закона о родној равноправности. У саопштењу се наводи да је та посланичка група… »
"Ми-снага народа" тужила Владу као предлагача Закона о родној равноправности

"Ми-снага народа" тужила Владу као предлагача Закона о родној равноправности

НИН 25.06.2024
Посланичка група "Ми-снага народа" саопштила је да је тужила Владу Србије као аутора и предлагача Закона о родној равноправности. Како се наводи у саопштењу, због проблема насталих у примени речника, граматике, правописа српског… »
„Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“ тужила Владу због Закона о родној равноправности

„Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“ тужила Владу због Закона о родној равноправности

Данас 25.06.2024
Посланичка група „Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“ саопштила је данас да је у понедељак тужила Владу Србије, као аутора и предлагача Закона о родној равноправности. У саопштењу се наводи да је та посланичка група… »
„Ми снага народа“ тужила Владу Србије

„Ми снага народа“ тужила Владу Србије

Н1 Инфо 25.06.2024
Посланичка група "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" саопштила је данас да је тужила Владу Србије, као аутора и предлагача Закона о родној равноправности. У саопштењу се наводи да је та посланичка група „због… »

Вести дана »