Повезане вести

"Сањао сам Невену, њену маму и бабу, а виђао сам их изобличене": Оптужени за убиство девојчице (16) у Рипњу криви црну…

"Сањао сам Невену, њену маму и бабу, а виђао сам их изобличене": Оптужени за убиство девојчице (16) у Рипњу криви црну…

Курир 25.06.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење Стојану Илићу који је оптужен да је 16. априла прошле године у Рипњу убио малолетну Невену П. (16), а он је на данашњем рочишту испричао да је сањао своју жртву… »
Стојан илић данас допунио своју одбрану Тврди да је био под утицајем црне магије када је свирепо убио тинејџерку (16) у…

Стојан илић данас допунио своју одбрану Тврди да је био под утицајем црне магије када је свирепо убио тинејџерку (16) у…

Дневник 25.06.2024
Окривљени је данас у београдском Вишем суду казао да је ишао код врачаре, која му је дала да пије воду с једном биљком како би скинуо магију, а онда је сањао жртве. БЕОГРАД: Оптужени који се терети да је лане 10.априла , на… »
"Пио сам воду против враџбина, сањао Невену и њену породицу": Стојан на суђењу опет причао о црној магији

"Пио сам воду против враџбина, сањао Невену и њену породицу": Стојан на суђењу опет причао о црној магији

Телеграф 25.06.2024
Илићев бранилац тражи ново вештачење које би утврдило да ли је Илић урачунљив или не. Суђење Стојану Илићу, оптуженом за убиство Невене П. (16) које се догодило 16. априла у Рипњу настављено је данас у Вишем суду у Београду… »
Данас суђење Стојану за убиство Невене (16) у Рипњу: Ако вештаци докажу једну ствар, он не иде у завор

Данас суђење Стојану за убиство Невене (16) у Рипњу: Ако вештаци докажу једну ствар, он не иде у завор

Телеграф 25.06.2024
Вештаци психијатријске и психолошке струке нису установили да Илић има душевну болест, док га, с друге стране, у затвору лече. Суђење Стојану Илићу, оптуженом за убиство Невене П. (16) које се догодило 16. априла у Рипњу биће… »

Вести дана »