Povezane vesti
"Iz medija sam saznala da sam izbačena iz Granda": Svi su je obožavali, a nakon takmičenja je nestala iz javnosti: Smršala je…
Blic 25.06.2024
Slađana Đorđević Bucka stekla je ogromnu popularnost kada se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Kako je jednom prilikom Bucka otkrila, nju je jako pogodilo to što je preko medija saznala da je izbačena iz " Granda". - Mediji su svašta pisali… »
Iz medija saznala da je izbačena iz Granda: Pevačica progovorila: Znam da ništa nisam skrivila
Kurir 25.06.2024
Svetlana Đorđević, poznatija kao Bucka, bila je prva i najpopularnija plus size zvezda Granda koja je posle takmičenja uspela da smrša više od 40 kilograma. Bucka je tokom učešća u najgledanijem muzičkom šou osvojila simpatije publike kako zbog talenta… »
Vesti dana »

Profesorka: Dekan blokirao fakultet, ne možemo da uđemo - ni šefovi odseka, ni predsednik Saveta
N1 Info pre 2 minutajoš 39 povezanih

RZS: Najmanje plate u uslužnim delatnostima - 59.229 dinara, najveće programerima - 294.853
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Vučić sa Sorensenom: "Dijalog vratiti na obavezu formiranja ZSO i zaštitu prava Srba"
NIN pre 37 minutajoš 20 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih