Povezane vesti
Kupali su se u šampanjcu dok je sa česme tekla prljava voda Slavni par SFRJ uživao u luksuzu u SSSR, a u Americi vodili lud…
Kurir 25.06.2024
Pevačica Josipa Lisac svoju ljubav, prijatelja i mentora Karla Metikoša upoznala je 1971. godine u Petrinji. Njih dvoje su zajedno živeli 20 godina i putovali svuda po svetu. - Karlo mi je ostavio veliku zaostavštinu baštinu koju ja sad prosleđujem… »
"Kupala sam se u šampanjcu, iz česme je tekla prljava voda": Za pevačicu su rekli da je zapala u dekadenciju: Živela je u…
Blic 25.06.2024
Pevačica Josipa Lisac svoju ljubav, prijatelja i mentora Karla Metikoša upoznala je 1971. godine u Petrinji. Njih dvoje su zajedno živeli 20 godina i putovali svuda po svetu. - Karlo mi je ostavio veliku zaostavštinu baštinu koju ja sad prosleđujem… »
Vesti dana »
"Svi će da odgovaraju za slučaj nadstrešnice, ali i za ostale": Vučić: Do 31. marta građani će da vide najveću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Napeto na Baltičkom moru: Finska zadržala brod povezan sa Rusijom, zbog sumnje da je oštetio podmorski kabl
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Biznismen ubijen zbog: 2.000 evra? Komšije otkrile detalje odnosa između osumnjičenog i žrtve
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Vučić: Prvi put u istoriji Srbije - rekordan nivo stranih direktnih investicija
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana