Povezane vesti
Rada Manojlović otkrila da joj sestra kupuje haljine kod Kineza: „Ovu od sto evra mi pljuju i raspadne se brzo, bolje da…
Nova 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme… »
"Što da dam 100 evra, kad mogu 2.000 dinara" Rada priznala da joj sestra kupuje haljine kod Kineza
Mondo 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović otkrila i da ne štedi preterano - "jer sutra može da me udari grad" Pevačica Rada Manojlović otkrila i da ne štedi preterano - "jer sutra može da me udari grad" Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve… »
Rada MANOJLOVIĆ ne pati od marki i brendova: Sestra mi kupuje haljine kod Kineza
Večernje novosti 25.06.2024
RADMILA RADA MANOJLOVIĆ i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Foto: Privatna arhiva - Stajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da… »
Rada Manojlović ne pati od marki i brendova: Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 € kad ima i za 2.000…
Kurir 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. - Stajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da obučem jer imam samo… »
"Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 evra kad ima i za 2.000 dinara": Otac Rade Manojlović napravio…
Blic 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane