Повезане вести

Рада Манојловић открила да јој сестра купује хаљине код Кинеза: „Ову од сто евра ми пљују и распадне се брзо, боље да…

Рада Манојловић открила да јој сестра купује хаљине код Кинеза: „Ову од сто евра ми пљују и распадне се брзо, боље да…

Нова 25.06.2024
Певачица Рада Манојловић и њена породица окупили су све мештане њеног родног места Четереже како би присуствовали постављају споменика и обележавању празника. Рада се појавила у дугој белој хаљини, па је запевала комшијама… »
"Што да дам 100 евра, кад могу 2.000 динара" Рада признала да јој сестра купује хаљине код Кинеза

"Што да дам 100 евра, кад могу 2.000 динара" Рада признала да јој сестра купује хаљине код Кинеза

Мондо 25.06.2024
Певачица Рада Манојловић открила и да не штеди претерано - "јер сутра може да ме удари град" Певачица Рада Манојловић открила и да не штеди претерано - "јер сутра може да ме удари град" Певачица Рада Манојловић и њена породица… »
Рада Манојловић не пати од марки и брендова: Сестра ми купује хаљине код Кинеза, што да плаћам 100 € кад има и за 2.000…

Рада Манојловић не пати од марки и брендова: Сестра ми купује хаљине код Кинеза, што да плаћам 100 € кад има и за 2.000…

Курир 25.06.2024
Певачица Рада Манојловић и њена породица окупили су све мештане њеног родног места Четереже како би присуствовали постављају споменика и обележавању празника. - Стајлинг је спреман за свадбу, шалим се. Нисам знала шта да… »

Вести дана »