Povezane vesti
Rada Manojlović otkrila da joj sestra kupuje haljine kod Kineza: „Ovu od sto evra mi pljuju i raspadne se brzo, bolje da…
Nova 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme… »
"Što da dam 100 evra, kad mogu 2.000 dinara" Rada priznala da joj sestra kupuje haljine kod Kineza
Mondo 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović otkrila i da ne štedi preterano - "jer sutra može da me udari grad" Pevačica Rada Manojlović otkrila i da ne štedi preterano - "jer sutra može da me udari grad" Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane… »
Rada MANOJLOVIĆ ne pati od marki i brendova: Sestra mi kupuje haljine kod Kineza
Večernje novosti 25.06.2024
RADMILA RADA MANOJLOVIĆ i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Foto: Privatna arhiva - Stajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da obučem… »
Rada Manojlović ne pati od marki i brendova: Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 € kad ima i za 2.000…
Kurir 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. - Stajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da obučem jer imam samo miniće i… »
"Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 evra kad ima i za 2.000 dinara": Otac Rade Manojlović napravio feštu u…
Blic 25.06.2024
Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika. Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 15 minutajoš 22 povezane

Selektor Pešić posle Kipra: Intenzitet igre je isti koji god protivnik bio pred nama
Euronews pre 25 minutajoš 41 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 62 povezane