Повезане вести
Велика порука пред меч одлуке: Ево шта је легендарни репрезентативац рекао пред сусрет Србије и Данске
Вечерње новости 25.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије игра одлучујући мел против селекције Данске, а пред меч се огласио и некадашњи репрезентативац Предраг Мијатовић. ФОТО ТАЊУГ/ НЕМАЊА ЈОВАНОВИЋ Он је уб разговору за телевизију "Уна" рекао да је… »
Пеђа Мијатовић пред данску: „Морам рећи да је мој осећај позитиван. Ја сам оптимиста“
Хот спорт 25.06.2024
Србија вечерас игра против Данске Предраг Мијатовић, истакнути фудбалер, изнео је своје мишљење о предстојећем мечу репрезентације Србије против Данске на Европском првенству. Мијатовић је истакао кључну важност победе за… »
Пикси, битно је само једно, уради тако! Пеђа Мијатовић му послао важну поруку - немој да се кајеш после
Мондо 25.06.2024
Легендарни нападач огласио се поруком за свог пријатеља - селектора Србије. Легендарни нападач огласио се поруком за свог пријатеља - селектора Србије. Репрезентација Србије у уторак од 21 час у Минхену игра утакмицу против… »
Пеђа Мијатовић пред меч са Данском: "Ја верујем у ове момке, осећај је позитиван!"
Телеграф 25.06.2024
Нада се успеху легендарни фудбалер. Познати фудбалер Предраг Мијатовић изразио је своје мишљење у вези предстојећег меча репрезентације Србије против Данске на Европском првенству. Мијатовић је нагласио важност победе за даљи… »
Вести дана »
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 8 сатијош 14 повезаних
Медији: Никад јачи притисак САД, од Кијева се тражи да потпише план до 27. новембра
Спутник пре 3 сатајош 25 повезаних