Povezane vesti

Petković nakon sastanka sa Verolom: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM

Petković nakon sastanka sa Verolom: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM

Euronews 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je danas da je imao veoma sadržajan i otvoren razgovor sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije u kojem je naglasio da je Beograd… »
Petković: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM

Telegraf 25.06.2024
Zbog nemogućih uslova života koje stvara Priština, Srbi danas napuštaju sever Kosova i Metohije i Zajednica srpskih opština je pored preuzete obaveze Prištine i snažna potreba srpskog naroda na KiM kako bismo zaustavili novi talas iseljavanja i… »
Petković sa Verolom "Podvukao sam da je Beograd čvrsto opredeljen za dijalog"

Petković sa Verolom "Podvukao sam da je Beograd čvrsto opredeljen za dijalog"

Kurir 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković sastao se danas sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije. - Podvukao sam da je Beograd čvrsto opredeljen za dijalog i da je sto puta bolje da… »

B92 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je danas da je imao veoma sadržajan i otvoren razgovor sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije. "Podvukao sam da je Beograd… »

Vesti dana »