Povezane vesti
Petković nakon sastanka sa Verolom: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM
Euronews 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je danas da je imao veoma sadržajan i otvoren razgovor sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije u kojem je naglasio da je Beograd… »
Petković: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM
Telegraf 25.06.2024
Zbog nemogućih uslova života koje stvara Priština, Srbi danas napuštaju sever Kosova i Metohije i Zajednica srpskih opština je pored preuzete obaveze Prištine i snažna potreba srpskog naroda na KiM kako bismo zaustavili novi talas iseljavanja i našem… »
Petković: Beograd čvrsto opredeljen da čuva mir i srpski narod na KiM
B92 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je danas da je imao veoma sadržajan i otvoren razgovor sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije. "Podvukao sam da je Beograd čvrsto… »
Petković sa Verolom "Podvukao sam da je Beograd čvrsto opredeljen za dijalog"
Kurir 25.06.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković sastao se danas sa Nikolom Verolom, generalnim direktorom Generalne direkcije za Evropu Ministarstva spoljnih poslova Italije. - Podvukao sam da je Beograd čvrsto opredeljen za dijalog i da je sto puta bolje da… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 1 satjoš 15 povezanih

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih