Повезане вести
Богдановић: У нову кућу фудбала без „старих отирача“
Спорт клуб 25.06.2024
Некадашњи играч и фудбалски аналитичар Раде Богадновић је, после утакмице са Данском, коментарисао је читав турнир, али и пресудни меч. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! Раде Богдановић је без длаке на језику… »
Богдановић оштро о Тадићу: "Дозволио је да га фудбалски силују"
Б92 25.06.2024
Бивши фудбалер Раде Богдановић имао је оштар коментар о третирању Душана Тадића на овом Европском првенству. Богдановић сматра да је Тадић имао срамота третман и индиректно прозвао селектора Драгана Стојковића Пиксија због тога… »
Раде Богдановић о одлуци Пиксија: "Ја нисам довољно фудбалски интелигентан..."
Б92 25.06.2024
Фудбалски аналитичар Раде Богдановић имао је интересантан коментар на одлуку Драгана Стојковића Пиксија да изненади саставом за меч против Данске. Пикси је промешао карте, а највеће изненађење је наступ Срђана Мијаиловића. О… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 5 минутајош 1 повезана

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних